Szerintetek milyen ez a fenék? (KÉP)
Jó, lányként mondom.
De ez valamiféle egó legyezgetés akar lenni?
Miért lenne az?
Vannak akiknek tetszik, és vannak akiknek nem. Csak érdekel mások véleménye, ennyi.
Engem azért érdekel, hogy miért ezt a két kulcsszót adtad még meg ehhez a kérdéshez:
kövér, zsíros
Itt tuti vagy egó növelés, vagy önigazolás volt a cél, hogy mégse zsíros és kövér a popsid!
És miért érdekel a mások véleménye? Te nem tudod eldönteni, hogy szép-e a s..gged vagy nem?
Van, akinek tetszeni fog, van akinek nem.
De itt mindenki csak a nyálát csorgatta a képed láttán. Gondolom ez is volt a cél!
Egyrészt, tudtommal én döntöm el milyen kulcsszót adok meg, ez a kérdés szempontjából irreleváns.
Másrészt, és ha tegyük fel önigazolás a cél? Akkor mi van?
Nem gondolnám hogy jogod van számon kérni rajtam miért érdekel mások véleménye, amúgy is ez egyike a legálszentebb kérdéseknek, ugyanis mindenkit érdekel mások véleménye. Még ha azt is állítod, vagy próbálod bebeszélni magadnak hogy nem, akkor is biztos vagyok benne, hogy érezted már magad rosszul mások véleménye-bántása miatt, innentől kezdve téged is érdekel.
"Van akinek tetszeni fog, van akinek nem.De itt mindenki csak a nyálát csorgatta a képed láttán"
Nem tudom ugyanazt az oldalt nézzük-e, de a te válaszodig 2 darab ilyen válasz érkezett (összesen is csak3), amiből az egyik egy szimpla pozitív kritika.
Te már csak tudod mi volt a célom, nyilván.
Nem mindegy? Nem a te segged.
Gondolom az vagy aki múltkor kitett a melléről egy képet, aztán privátban már a fa*záról küldött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!