Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen ez a...

Szerintetek milyen ez a fenék? (KÉP)

Figyelt kérdés

[link]

Jöhet nyugodtan hideg meleg, csak őszintén.

2016. febr. 24. 20:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon jó, 10/9.5
2016. febr. 24. 20:04
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. :)
2016. febr. 24. 20:05
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
En tatott szajjal esnek kozejuk... :)
2016. febr. 24. 20:12
 4/14 anonim ***** válasza:
95%

Jó, lányként mondom.

De ez valamiféle egó legyezgetés akar lenni?

2016. febr. 24. 20:19
 5/14 A kérdező kommentje:

Miért lenne az?

Vannak akiknek tetszik, és vannak akiknek nem. Csak érdekel mások véleménye, ennyi.

2016. febr. 24. 20:22
 6/14 anonim ***** válasza:
38%

Engem azért érdekel, hogy miért ezt a két kulcsszót adtad még meg ehhez a kérdéshez:

kövér, zsíros

Itt tuti vagy egó növelés, vagy önigazolás volt a cél, hogy mégse zsíros és kövér a popsid!

És miért érdekel a mások véleménye? Te nem tudod eldönteni, hogy szép-e a s..gged vagy nem?

Van, akinek tetszeni fog, van akinek nem.

De itt mindenki csak a nyálát csorgatta a képed láttán. Gondolom ez is volt a cél!

2016. febr. 24. 20:56
 7/14 A kérdező kommentje:

Egyrészt, tudtommal én döntöm el milyen kulcsszót adok meg, ez a kérdés szempontjából irreleváns.

Másrészt, és ha tegyük fel önigazolás a cél? Akkor mi van?

Nem gondolnám hogy jogod van számon kérni rajtam miért érdekel mások véleménye, amúgy is ez egyike a legálszentebb kérdéseknek, ugyanis mindenkit érdekel mások véleménye. Még ha azt is állítod, vagy próbálod bebeszélni magadnak hogy nem, akkor is biztos vagyok benne, hogy érezted már magad rosszul mások véleménye-bántása miatt, innentől kezdve téged is érdekel.

"Van akinek tetszeni fog, van akinek nem.De itt mindenki csak a nyálát csorgatta a képed láttán"

Nem tudom ugyanazt az oldalt nézzük-e, de a te válaszodig 2 darab ilyen válasz érkezett (összesen is csak3), amiből az egyik egy szimpla pozitív kritika.

Te már csak tudod mi volt a célom, nyilván.

2016. febr. 24. 21:07
 8/14 anonim ***** válasza:
nagyon rokonszenves hátsó fél... :)
2016. febr. 24. 21:46
 9/14 anonim ***** válasza:
49%

Nem mindegy? Nem a te segged.

Gondolom az vagy aki múltkor kitett a melléről egy képet, aztán privátban már a fa*záról küldött.

2016. febr. 25. 02:14
 10/14 anonim ***** válasza:
Nagyon jó! Nekem nagyon tetszik!
2016. febr. 25. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!