Eastlan94 kérdése:
Férfiak, ti leszoktátok borotválni a szőrt a fenéknél?
Figyelt kérdés
Mert olvastam valahol hogy ha már leborotváltuk akkor máshogyan nő vissza.2016. febr. 4. 08:52
1/7 anonim válasza:
Leszokni a cigiről lehet. Esetleg arra gondoltál, hogy le szoktátok borotválni? Mert nem.
2/7 anonim válasza:
Nem. De nem hinném, hogy máshogy nő vissza. Csak szúr eleinte, mint bármi más, ha leborotválod, akkor borostás lesz.
3/7 anonim válasza:
szerintem max a melegek. bocsi, ezzel nem akartam megsérteni senkit. én úgyan nő vagyok, de szerintem felesleges ilyen helyen borotválni egy pasinak.
4/7 anonim válasza:
Barátnőm kérte én letoltam nyíróval. Kétlem, hogy máshogy nőne vissza, max szúrni fog egy ideig.
6/7 anonim válasza:
Ugyanúgy nő vissza, de semmi értelme leszedni.
7/7 anonim válasza:
Tetőtől talpig az egész testemről leszedem a szőrt. Még senkitől sem hallottam azt, hogy a szőr máshogyan nőne vissza. Bár én soha nem engedem, hogy vissza nőjön a testrészeimen a szőr, mert a simaságot jobban élvezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!