Ti leszoktátok borotválni a hónaljszőrötöket?
Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 17:51
2/11 anonim válasza:
Nem,miért kellene ? Nem véletlenül nőtt oda .
3/11 A kérdező kommentje:
16/f vagyok. csak kíváncsiságból kérdem mert nem tudom leborotváljam-e
2013. nov. 21. 18:21
4/11 anonim válasza:
Én le szoktam, mert engem zavar. Próbáld ki! Ha nem jó, legfeljebb nem borotválod le többet.
5/11 anonim válasza:
Én leszoktam, de nem rendszeresen.
6/11 II.Dartheon válasza:
Eddig kétszer borotváltam eddig, mert nagyon zavart, hogy hosszú, de csak ennyiszer az elmúlt 2-3 éve, mióta van hosszabb hónaljszőröm :)
20f
7/11 anonim válasza:
Nem borotválom, hanem hajnyíróval csökkentem a nagyságát.
8/11 anonim válasza:
Egy időben borotváltam, de nem jött be, mert kellemetlen érzés volt ahogy nőtt vissza. Most már csak rövidre igazítom, hogy ne olyan legyen, mint egy bokor. Télen még ezt sem, mert úgyse látja senki.
9/11 anonim válasza:
nem igazán,néha volt rá példa,de inkább rövidre vágom,a fanszőrőm meg egyáltalán nem borotválom le,azt is csak rövidre vágom.
10/11 anonim válasza:
Én 4-5 havonta le szoktam. A kevésbé vagyok büdös xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!