Fiúk, mit gondoltok az ilyen testről?
2016. febr. 19. 20:54
1/7 anonim válasza:
Oké, hogy a második picit súlyosabb (bár attól szúrnám), de az első képen mi különlegesség van? Azon egy teljesen normál nőt látok...
2/7 anonim válasza:
Az első képen lévő nő teljesen rendben van.
A másodikon már kevésbé. Az a baj, konkrétan az látszik rajta, zsír van a hasán, ami lóg.
3/7 anonim válasza:
szerintem ők a csinosak, nem a vékonyabbak
4/7 anonim válasza:
az első jó, a második nekem sok
5/7 anonim válasza:
Első jó.
Második nem tetszik, sok.
6/7 anonim válasza:
Nem merem felvállalni mások előtt, de nekem ez a tökéletes. Mások szerint picit sok, szerintem hibátlan:)
7/7 anonim válasza:
Első jo , de a második nekem jobban tetszik nőiesebb alakú az első mondjuk ha szül akkor kb iensmi testalkatú lesz mint a második képen lévő nekem a második jobban tetszik :) bnőm is ien testalkatú és van egy kislányunk, szülés előtt olyan volt mint az első képen szereplő lány ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!