Mit gondoltok egy ilyen testről? (lent a kép) 20/l
2015. szept. 5. 15:34
1/27 anonim válasza:
Azt hogy jófajta. Kár hogy nem látszik több :) 30f
2/27 anonim válasza:
Nekem a vékonyabb lányok tetszenek. 23/F
3/27 Karesz6969 válasza:
Hordó alaku...nekem nem jön be. Hiányzik a csípő.
4/27 anonim válasza:
Átlagos, átlagosan jó. Modellnek nem mehetnél, de panaszra sincs okod. Ha az arcod is szép, akkor azért a férfiak 90%-ának tetszel simán. A mostani állapotban kellene hogy legyen önbizalmad a tested iránt.
22/F
6/27 anonim válasza:
par kilo felesleg, ami nem sok, csak az mind csípőre megy..
7/27 anonim válasza:
az ilyen nőkról nekem mindig a királynő ugrik be egy hanygabolyból... Lehet azért mert nagy a potrohod, és nő vagy :(
8/27 anonim válasza:
másikat nem tudsz feltölteni? ebből nem igen tudom megállapítani mert olyan mintha felülről lenne fényképezve kicsit. jöhet privátba gazdag izmos jóképű srác vagyok. amugy nem :D de tényleg tölts fel egy másikat.
9/27 anonim válasza:
Szerintem egy pöpp feles van, de így sincs semmi gond a testeddel, jólnézel ki. :) 21F
10/27 anonim válasza:
Átlagos, de tudnék vele mit kezdeni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!