Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hány kilót fogyjak?

Szerintetek hány kilót fogyjak?

Figyelt kérdés
160centi vagyok.21 -éves lány és jelenleg 72-kiló.Sajnos hajlamos vagyo a hizásra.De ha elkezdem az életmód váltást akkor gyorsan olvadnak le a kilók.Alma alkat vagyok ami azt jelenti hogy hasra hizok,mellre és a kezeimre.A lábaimra nem annyira.Aki tudna segiteni és tippeket adni annak küldök képet is magamról hogy nézek jelenleg ki.
2016. febr. 18. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia

Én szivesen segítek és elmondom a véleményem a tanácsom.

2016. febr. 18. 14:52
 2/2 anonim ***** válasza:
szia! én is szívesen elmondom a véleményem, nem kell drasztikusan lefogynod, szerintem egy 10 kiló körül érdemes lenne leadnod, hogy jobban érezd magad, de semmiképp ne éheztesd magad, találj valami olyan diétát (pl kalóriaszámlálás) és sportot, amiben jól érzed magad.
2016. febr. 18. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!