Fiuk nektek tényleg bejön egy lányon a fogszabályzó?
Figyelt kérdés
mi tetszik nektek azon ha egy lánynak fém van a fogán ?hogy lehet ez izgató?2016. febr. 8. 19:00
2/13 anonim válasza:
Nekem bejön többnyire, számomra van a fogszabályzónak valami megragadó bája. 21/F
3/13 anonim válasza:
Nekem nem jön be. De kizáró tényező sem lehet, ha a lány külsőleg és belsőleg is rendben van. Viszont izgató nálam semmiképp sem lehet.
4/13 anonim válasza:
6/13 anonim válasza:
#4 ezek a lányok hány évesek,12? Még jó,hogy cukik...
Szerintem csak annak áll jól,aki alapból szép.
7/13 anonim válasza:
Mi az, hogy gáz? Ha valakinek szüksége van rá, akkor hagyja csámpásan a fogát, mert szerinted gáz???
Amúgy szerintem aranyos tud lenni néhány lányon (nem csak 12 éveseken)
Azzal, hogy egy darab fém csak próbálod ledegradálni a dolgot...
A csipkés bugyi meg egy darab szövet, miért izgató? A női mell meg pár darab zsírszövet, hogy lehet az izgató? xdddddddd
Valami pasinak aki neked is teszik annak tetszik egy fogszabis lány? :)
8/13 ElekTamás88 válasza:
Szerintem jól áll mindenkinek.
És miért? Mert szeretem, ha foglalkozik magával, a mosolyával! :-)
Inkább 1 évnyi fogszabályzó, mint egy örök életen át "kapa" fog. Esküvődön nem mernél mosolyogni? Ugyan már.
9/13 anonim válasza:
szerintem is van akinek aranyos de amit a 4. tett be képek azok nagyon gázak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!