Lányok, értékelnétek kérlek?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mit gondolnátok rólam, ha meglátnátok, 1-10 ig külső alapján hogyan értékelnétek.
Nem kérdeztem még ilyet, de nagyon érdekel, hogy az ellenkező nem hogyan vélekedik rólam külső alapján, első ránézésre. Új vagyok az oldalon, de ha már van lehetőség kérdezni, akkor élnék vele :)
Legyetek szívesek írjatok kort is!
Én 20 vagyok.
2016. jan. 28. 22:35
11/16 anonim válasza:
Nem az a srác vagy akik nekem tetszenek, de ennek ellenére jóképű srác vagy.
Nekem a "mackós" típusúak jönnek be.
10/6
21/L
12/16 anonim válasza:
az a cigány bútor garnitúra bazz xd
13/16 anonim válasza:
Ez a pasi jutott rólad eszembe:
14/16 anonim válasza:
Átlagos srác, átlagos stílus, átlagos ruhák... túl sok az átlagos. Sokat dobna a kinézeteden mondjuk egy vállig érő haj, olyan "latinos" lennél tőle. Meg divatos ingek minden mennyiségben.
15/16 anonim válasza:
A füleid eléggé elállnak,azt lehetne picit hosszabb hajjal ellensúlyozni,de amúgy átlagos szerintem. :)
Nincs veled gond.
16/16 anonim válasza:
14-es jót mond
én azt mondom, hogy vmennyi izom sokat dobna még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!