Miert van olyan sok ember az Avonos termeke ellen? Nem jok, vagy miert? Illetve egy Maybelline New York, L`oreal jobb markak?
10 éve avon használó vagyok és még élek :-) és a családom is és az a 250 tanácsadónő is akinek a munkáját irányítom és megváltoztattam az életét azáltal hogy megismerkedtünk!
Én abszolult pozitív vagyok a termékekkel, szolgáltatásokkal egyaránt!
Mindenkinek a saját pénztárcájára van bízva hol veszi meg a mindennapos használati termékeit, de hogy drága lenne az avon az szerintem enyhe túlzás!
Persze az tény hogy a tescos vagy auchanos 1 literes tusfürdő biztosan olcsóbb nálunk, de hát... Kinek mi ugye!
Azt azért mindig elszoktam mondani, hogy ahány ember annyi bőrtípus és szokás, mindenkinek az avon se lehet jó,de nagy átlagban elégedettek a vevőink, tanácsadónőink!
Hozzájutni a termékekhez pofon egyszerű, főleg hogy már online is lehet vásárolni!
Nyilván elégedettek a vásárlóid, hiszen, ha nem így lenne, nem vásárolnának többet...
A másik meg, aki online akar rendelni, az nem kíván találkozni a vadidegen tanácsadónővel, mivelhogy hiába online rendeltem, ő adja át nekem, nem a futár. Ez bizony baj, mert traccspartit kell rendezni vele, rá akar beszélni minden másra, kapcsolatot akar tartani, egy futárral ellentétben... Sokan nem kérnek ebből.
Ez is egy nézőpont, sokaknak számít az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!