Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek a nagy izzadás ellen?

Mit tegyek a nagy izzadás ellen?

Figyelt kérdés
Már kiskorom óta az átlagnál többet izzadok, de igazából csak mostanában jelent ez problémát, hogy felköltöztem Bp,-re. Többet kell utazni, gyorsabban kell menni, és cipelnem kell a táskámat, amikor utazok haza. E miatt amikor felszállok a vonatra, a hátamnál a pólóm már félig ázik az izzadságban, aminek már érezhető szaga van, mindegy mennyi dezodort fújok magamra (bár a hátamra pont nem fújok...). Valami ötlet, hogy hogyan lehetne egészségesen csökkenteni az izzadást? Nem szeretem az erős szagos dolgokat, ilyen férfi parfümöt nem akarok használni (eléggé gázul is állna nekem).
2015. dec. 15. 19:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!