Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valaki mondana valami módszert...

Valaki mondana valami módszert izzadás ellen?

Figyelt kérdés
Ez a dolog igazából örökletes, de nagyon zavar hogy a legkisebb melegben is folyik rólam a víz. Elmúlni úgysem fog szerintem, de csökkenteni talán lehetne valami szerrel.
2014. jún. 11. 17:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

állítólag az olaszok után a magyarok izzadnak a leginkább a világon.:)

Én évekig küzdöttem ezzel a problémával, aztán jött a Solutio Antisudorica, amiből kb 400 Ft egy üvegcse, kb egy évig tart ki. Használata meg nagyon egyszerű, először szárít, de mindent elmulaszt.

Én pedig régen nagyon durva izzadással küszködtem, pl. télen a metrón...de ezt csak hónaljra használom, rá van írva, hogy hova nem szabad kenni, pl. arcra. de pontosan nem tudom.:)

27L

2014. jún. 11. 17:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Amint az első mond, az a cucc egy csoda!

15/L

2014. jún. 11. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!