Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kislányosnak érzem magam. Mit...

Kislányosnak érzem magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy magasság. Alakomon van mit csiszolni, mondjuk az utóbbi időben sokat fogytam (-8kg). 19 éves leszk és nem érzem magam nőnek, olyan 16 évesnek nézek ki. Kezdem azt érezni hogy a tőlem jóval fiatalabbak is idősebbnek néznek ki. Szőke hajam és kék szemem van, öltözködésem és viselkedésem is vissza fogott, nem teszem ki amim van. Sminkelem magam de csak spirál, szemceruza meg pirosító. Sokan mondták hogy aranyos vagyok. Szeretek az lenni de szeretnék egy kicsit másabb dícséretet. Mit tegyek? Fessem be a hajam?
2016. jan. 25. 20:14
 1/9 anonim válasza:
Attól nem leszel nő hogy kifested a fejedet.
2016. jan. 25. 20:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Semmikepp se tedd tonkre a gyonyoru termeszetes szoke hajad!!

Az oltozkodeseden valtoztass esetleg, nem kell mindent kirakni, csak legyel stilusos. Itt mem arra gondolok, hogy hordj Chanel cuccokat, csak figyelj oda magadra.

2016. jan. 25. 20:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Értem, hogy mit akarsz mondani utolsó :)
2016. jan. 25. 20:25
 4/9 A kérdező kommentje:
Első. Tudom, tudom :( csak rosszul érzem magamat mellettük, némelyik olyan mitha kifutóról jött volna le, Nekem meg esélyem sincs azt érzem.
2016. jan. 25. 20:26
 5/9 Kenzo Tenma ***** válasza:
Öltözz nőiesebben. A hajadat ne fesd be szerintem, nem tesz jót, valamint a szőke haj kék szem párosítás győnyörű. :)
2016. jan. 25. 20:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
2016. jan. 25. 20:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Valóban a ruhatáradon kell változtatnod. Pl viselj magassarkút, elegánsabb darabokat, pl blézert, mondj le a csicsás- mintás darabokról és a túl lágy színekről, pl a babarózsaszínről, legyen nálad öltözethez illő kézi táska, egy-két visszafogott ékszer szerintem.
2016. jan. 25. 21:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Nőiesen öltözz, szoknyák, harisnyák, magassarkú, csinos nőies felsők, ne ilyen pólószerű vacakok. A hajad ne fesd, de esetleg vágass egy jobb frizurát. Az is sokat számít.
2016. jan. 26. 06:10
 9/9 anonim ***** válasza:
blúz,blézer,magassarkú(nem tűsarkú)cipő és hosszú haj :)
2016. jan. 26. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!