Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért érzem magam másnak...

Miért érzem magam másnak szemüvegemben?

Figyelt kérdés

Tegnap kaptam szemüveget és amikor rajtam van valamiért úgy érzem nem nekem való és leveszem.

Irritál hogy rajtam van De sajnos kell mert nem tudok nélküle

busz számozást és a táblát a suliban elolvasni.

Mindenki azt mondja hogy hordjam mert akkor nem fog fájni a fejem annyira hogy CATAFLAMon kelljen élnem.

2015. dec. 6. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:

sztem a legtobb embernek jol all,ha illik hozzajuk a keret.de ha nem,hat ott a kontaklencse is.

ènis szemuveges vagyok,10 ève kb.az elejèn utáltam ,aztán muszaj volt hordanom,hogy lássak. mostmar szeretem,de pont most akarok venni kontaktlencset

2015. dec. 6. 21:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi fáj pontosan?

A szemüveghez pár nap a hozzászokás, egyrészt meg kell szokni, hogy van a fejeden valami, másrészt a szemednek is meg kell szokni, hogy élesen lát.

Ha viszont ennyi idő alatt nem megy, akkor gyanús, hogy elrontottak valamit és nem tökéletesen megfelelő a dioptria, a fókusztáv vagy ilyesmi.

2015. dec. 7. 14:09
 3/4 A kérdező kommentje:
A fejem nagyon sokat fáj. Egyszerűen elviselninem tudok semmit a fejemen. (Napszemüveg, hajpánt, stb.....)
2015. dec. 7. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Megszokod. Komolyan.

Hány éves vagy?

16 körül már általában lehet kontaktlencsét is használni.

2015. dec. 8. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!