Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak én nézek ki szörnyen az...

Csak én nézek ki szörnyen az osztályfotókon, és teljesen másnak?

Figyelt kérdés

2015. szept. 14. 17:02
 1/9 Sunshinedoll ***** válasza:
72%

Nah, én is mindig úgy néztem ki osztályfotókon, mint valami szemét.

Csinos vagyok, szép vagyok, kib-szás lenne a világgal, ha még fotogén is lennék.

2015. szept. 14. 17:44
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
A kibxszás az, hogy csak te hiszed, hogy szép vagy. Csúnyácska vagy pedig.
2015. szept. 14. 18:33
 3/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Lol, nyilván :) Igen erősen túlértékeled a rám gyakorolt hatásodat, drága barátom. Ki vagy te? még egy kamu nevet se bírtál kibiggyeszteni az oldalra? Azt hiszed ez nekem rosszul esik? HAHAHAH Cuki. Menjél szépen, radírozd le a bőrödet egy kád forró vízben, moss arcot, főzz egy teát és gondolkozz el azon, hogy jutottál el addig, hogy nők önbizalmára próbálj rászarni névtelenül az interneten.
2015. szept. 14. 18:38
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Hagyjuk már a hülyeséget. Próbálod magaddal elhitetni, hogy nézel ki valahogy? Ha néznél ki valahogy a barátoddal lennél, és nem itt irogatnál. A másik az egyértelmű, hogy érdekel, mert visszaírogatsz és bizonygatsz, ezt a szrt nézed. De ha tényleg annyira jól nézel ki, küldj egy képet (akár privátba) és majd aláírom, ha igazad van, de az a baj ez nem fog sose megtörténni csak a szád baromi nagy, arra hogy itt névtelenül okoskodhatsz. Vicc.
2015. szept. 14. 19:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Én jól nézek ki az egyetlen osztályképemen amin rajta vagyok, mert sose voltam ott a többi fotózáson... és a kötekedős ember miatt azt is leírom hogy nem csak képen, de a valóságban is szép vagyok. Milyen jó nekem. :D
2015. szept. 14. 19:55
 6/9 A kérdező kommentje:

első válaszoló, igen, amúgy sokakat láttam akik nem fotogének, pedig nagyon szépek, tényleg kics*szés:D nekem igazából kevés jó képem van, de az osztályfotók kivétel nélkül rosszak...

második válaszoló tényleg, ilyet ne mondj, meg ne is írj másoknak, ez eléggé rombolja az önbizalmat, és nincs azzal semmi baj, ha valaki jól érzi magát a bőrében szerintem :)

2015. szept. 14. 19:59
 7/9 anonim ***** válasza:
én is borzalmasan nézek ki, szinte felismerhetetlenül
2015. szept. 15. 14:06
 8/9 A kérdező kommentje:
ugye? én is..:(
2015. szept. 15. 20:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nekem az vált be, hogy nem szerepelek rajtuk. :D
2015. szept. 23. 04:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!