Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szörnyen áll ez a frizura!?...

Quasar07 kérdése:

Szörnyen áll ez a frizura!? Segítsééég!

Figyelt kérdés

Tegnap voltam fodrásznál és anyám meggyőzött, hogy váltsak frizurát és legyen fokozatos a hajam. Már régebben volt ilyen, jól állt. Gondoltam miért ne próbáljam ki.. és rádöbbentem hogy szörnyű! Középhosszú barna hajam van, és az államtól fokozatosan van vágva elől. Mennyi idő alatt nő ez ki belőle? Vagy ki kell vágni? És ha tudtok akkor ajánlotok olyan frizurákat, ami elrejti ezt a sz@rt? Vagy másra fekteti a hangsúlyt?

Ui: sürgős, hnap buliba megyek de már itt bőgök másfél napja.. így én nem is akarok emberek közé menni.

2015. jan. 9. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Uh

....en vagy 2 évig szenvedtem mire visszajött...

Hat esetleg csatold el vagy használj hajoantot..mas otletem nincs :/

2015. jan. 9. 18:53
 2/5 anonim ***** válasza:
göndörítsd be
2015. jan. 9. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Hullámosan, göndören nem annyira látszik hogy fokozatos.

Vagy vágasd le állig érőre és majd egybenő.

2015. jan. 9. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
hajhosszabítás, póthaj a megoldás. az nem jó?
2015. jan. 9. 23:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Már megbarátkoztam vele, és kifejezetten tetszik.:"D csak meg kellett szoknom. A göndörítés jó ötlet köszi!

A póthaj nem jó, mert csak 13 éves vagyok, és levágatni se szeretném.

2015. jan. 10. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!