Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezek alapján jóképű vagyok?

Ezek alapján jóképű vagyok?

Figyelt kérdés
Sosem tartottam magam szépnek,a családi környezetemse mondott annak. Aztán kb 13 éves koromban az iskola legjobb csaja mondta először,hogy jól nézek ki,nem nekem személyesen,hanem egy ismerősömnek aki elmondta nekem.( Nem hiszem,hogy hazudott volna semmi oka nem volt rá,ráadásul ebben a korban még elég éretlen voltam a koromhoz képest,meg is fogadtam pl,hogy sose fogok nőzni,mert az csak ártalmas). Aztán volt,hogy például az unokatesóm buliba ment és kérdezgették,hogy én mentem e? Az iskolában volt két jó csaj és amikor velük mentem szemben mindig mosolyogtak,de úgy,hogy az egyik elkezdett majd oda súgott valamit a másiknak és az is elmosolyodott. Ha a városban megyek,nem egyszer ön egy lány mosolyogva velem szemben,volt,hogy felszálltam a villamosra és egy csaj(még hozzá jó csaj)végig le sem vette rólam a szemét. Utcán nincs nehéz dolgom szemezés terén,ha ránézek egy lányra általában elmosolyodik. Volt,hogy az utcán elment két csaj mellettem,megfordultak és elkezdtek beszélgetni,gondolom rólam,mivel végig engem figyeltek. Már fiú is mondta rám,hogy jóképű vagyok,a szülőfalumban van egy fotós(40 év körüli nő)aki szintén mindig mondja,hogy milyen szép fiú vagyok. Ezek alapján lehet,,hogy csak simán átlagos vagyok vagy tényleg jól nézek ki? Bocs,a hülye kérdésárt,de elég erős önbizalomhiányban szenvedek. Képet nem küldök,de rövid leírás: 185 magas,világosbarna bőrű,barnás szőke hajú,kék szemű vagyok,kisfiús arccal,de ugyanakkor a testem elég sportos,pedig nem sportoltam soha.

2016. jan. 22. 07:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

A jóképűség feltétlen előnyt jelent az emberi kapcsolatok terén, párkeresésnél, akár a barátkozásnál, de még állásinterjú, vagy hivatali ügyek intézésekor is. Jó adottság, élj vele! A csajok esetében fontos még emellett a fejforma is, mert pl. egy kerek koponya tudat alatt erősen hat az anyai ösztöneikre.

Egyébként meg, ha az őseid szép, jó genetikával rendelkező emberek, akkor feltehetően te is az vagy, az leszel.

2016. jan. 24. 09:55
 12/14 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm,de kerek koponya alatt pontosan mit értel? Fejhossz vagy az arc forma?
2016. jan. 24. 14:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, én nem akarok bunkó lenni, de te komolyan ennyire hülye vagy, vagy csak dicsekedni akartál?

Ha mosolyognak rád, ennyien jóképűnek neveznek, a családodban is dekoratívak az emberek, sikered is van, magas vagy, sportos, satöbbi, akkor szerinted mi vagy? Nem tudom elhinni, hogy ezek után nem vagy tisztában vele, már bocs. :D

2016. jan. 25. 00:19
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem,tényleg nem dicsekedni akartam és nem haragszom,csak azt hittem ez átlagos fiúkkal is előfordul :D
2016. jan. 25. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!