Lányok, a képek alapján mennyire (nem) vagyok jóképű?
2015. jún. 20. 17:23
2/9 anonim válasza:
én 10/8 pontot adnék:)
szerintem jól nézel ki, de azért láttam már nálad helyesebbet, szerintem aranyos vagy, így a képek alapján még beleesel az ideálom kategóriába:)
20/L
3/9 anonim válasza:
Szép a mosolyod. :D Jól is áll, hogy fülig vigyor vagy. :D Cuki. Ha nem is helyes, de átlag feletti vagy. Én 10/6-ot mondok. :)
5/9 anonim válasza:
a helyedben a punci fazonú szakállkát nem erőltetném...
6/9 anonim válasza:
Arcra átlagos, nem rossz, de olyan kicsinek tűnik a fejed a testedhez képest, ami szerintem nem valami vonzó dolog... túl nagy a karod.
7/9 anonim válasza:
Miert torolted a kepeket? En meg neztelek volna. :-(
8/9 anonim válasza:
Szia! Én lemaradtam, pedig szívesen véleményeznélek... Ha gondolod privátban küldhetnél képet, bár szerintem még sokan elmondanák mit gondolnak.
9/9 anonim válasza:
Már nem voltak fenn a képek, feltennéd mégegyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!