Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha bulizni mentek akkor...

Ha bulizni mentek akkor hajnalban is fürdötök ha hazaértetek? Mert az egyértelmű, hogy előtte/mielőtt elmentek/, de amikor félkómásan hazavánszorogtok még akkor is van erőtök? Vagy csak bedőltök az ágyba? Kor én nemet légyszi

Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 14:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, én is így szoktam, bedőlni az ágybe de előtte a sminket levakarni xD, és majd délután ha felkeltem pancsizni, és mindenki kapott zölt kezecskét
2010. márc. 27. 16:01
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én akár milyen milyen fáradt vagyok egy gyors fürdést mindíg beikatatok lemosom a sminkem és utána esek be az ágyba. Volt olyan h nem volt még kedvem aludni és nekiálltam újságot olvasni hajali 5kor:D
2010. márc. 27. 21:47
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Sminklemosás, van hogy még eszek is, fogmosás (azt sosem hagynám ki) alvás. Ha tusolnék akkor felébrednék tőle és nem tudnék aludni utána, így csak reggel zuhanyzok le.
2010. márc. 27. 22:50
 14/20 anonim ***** válasza:
43%
Én nem szoktam fürödni , sőt még sminket lemosni sem van erőm mikor hazaérek. De kajálni mindig kajálok hajnalba xD meg tv-zek meg valamikor gépezek is :D persze ez az alkoholtól függ... 16/L
2010. márc. 30. 21:20
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Az elején én is mindig csak bedőltem az ágyba,de a barátnőm mondta,h próbáljak ki egy fürdőt,ha hazaérek,meglátom milyen jól fog esni.és igaza volt...tényleg isteni,és sokkal jobb érzés,úgy ágyba bújni.Csak legutóbb már annyira K.O. voltam,h elaludtam a fürdőkádban,szóval vigyázni kell:D
2010. márc. 30. 21:54
 16/20 anonim válasza:
100%
Én mindig tusolok buli után is, nemtudnék cigiszaggal, "izzadtan" aludni.18/Him
2010. márc. 30. 22:28
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Hazaérek,gyors zuhany,fogmosás, és irány az ágy :)

16/L

2010. márc. 30. 22:47
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Általában nem, sokszor át sem öltözök, csak bedőlök az ágyba és kész.

Ha "piszkos" vagyok akkor bekapcsolom a tv-t vagy iszok egy kávét aztán összeszedem magam és elmegyek zuhanyozni, ha kell hajat is mosok.

De a legtöbbször csak kezet mosok meg esetleg gyorsan arcot és átöltözök pizsamába, (vagy nyáron csak leveszem a ruhát) és alszok.

Aztán délután felkelek és este megyek zuhanyozni, mint rendesen.

2010. márc. 30. 22:56
 19/20 anonim ***** válasza:

másnap mikor felébredek másnaposon, majd akkor..:D

18/L

2010. márc. 31. 00:23
 20/20 anonim ***** válasza:

Majd fürdök ha felkeltem.Rottyon vagyok ilyenkor,se erőm,se kedvem nincs.

17/F

2010. márc. 31. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!