Ha bulizni mentek akkor hajnalban is fürdötök ha hazaértetek? Mert az egyértelmű, hogy előtte/mielőtt elmentek/, de amikor félkómásan hazavánszorogtok még akkor is van erőtök? Vagy csak bedőltök az ágyba? Kor én nemet légyszi
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 14:26
1/20 A kérdező kommentje:
*kort éS nemet, bossi csak elgépeltem
2010. márc. 27. 14:28
2/20 anonim válasza:
csak bedőlök az ágyba
majd ha felébredek akkor fürdök délután..
16L
3/20 anonim válasza:
Én nem szoktam. A sminket szoktam lemosni de azt se teljesen csak amennyire futja az erőmből. Majd ha reggel felkelek akkor teljes tisztálkodás.
5/20 anonim válasza:
Én van amikor igen,van amikor nem.Attól függ mennyire vagyok fáradt,na megy mennyi alkoholt fogyasztottam aznap este:)
18/L
6/20 anonim válasza:
Fürödni nem szoktam, mikor hazaérek, mert akkor felketltenék mindenkit, viszont a sminket lemosom, meg fésülködök:) 17/L
7/20 anonim válasza:
Én mindig :D
Nem tudok ugy lefeküdni.. :D Akkor a lelkiismeretem is tiszta lesz ( "Én nem is alkoholizáltam... " :D )
18/L
9/20 anonim válasza:
amikor felébredtem. bár már 24 vagyok, nemjárok bulizni, de amikor jártam akkor mindig csak ébredés után tisztálkodtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!