Lányok/nők nektek mik azok a dolgok amitől egy pasi kitűnik a tömegből és nem lesz átlagos a szemetekbe? (Mik azok a kinézeti jellemzők)
Kicsit önbizalom hiányos vagyok,ha magamat kéne értékelnem 10/5-re mondanám magamat.
Kíváncsi vagyok mik azok a főbb jellemzők ami egy pasit/férfit átlag felettivé tesz kinézetileg.
Köszi a válaszokat :)
Konkrétumot nem kaptam,de legalább van valami hasonlítási alapom :)
Attól függ, kinek akarsz tetszeni.
Nálam például a zenekaros póló kizáró ok, még egy tizenévesen elfogadom, de felnőttnél gáz. Kivéve ha koncertre megy persze.
Ami fontos, az az ápoltság és az önbizalom. Legyen normális frizurája. Majdnem mindegy, hogy milyen, de tartsa karban. Ha nullásgéppel nyírja, akkor heti 1-2 alkalommal ismételje meg. Ha fodrász vágja, akkor menjen rendszeresen fodrászhoz. A néhány millisre nyírt tüsi hajat nem bírom egyedül, egyébként bármi más lehet jó, ha jól áll. Legyen rendben az arcszőrzete is. Rengeteg pasin látom iszonyúan elhanyagolva! Ha szakálla van, azt rendszeresen vágni kell, ha borotválkozik, azt tessék naponta ismételni. Főleg ha valakinek amúgy kevés szakálla nő, az szörnyű, amikor látszik hogy pár szál van csak, de azok félcentisek.
Legyen határozott stílusa. Az már szinte mindegy, hogy milyen, de legyen. A párom például kicsit a zz top-ra emlékeztet. Nem divatos, de illik hozzá, és tuti észreveszed, ha szembejön az utcán. Ha nem arra néznél épp, akkor a veszkócsizmájának a kopogását úgyis meghallod.
Egyébként a stílus szinte mindegy is. Csak legyen összhangban az emberrel, illetve legyen benne valami egyedi. Erre viszont lehetetlen általánosságban konkrétumot mondani neked, hiszen az egyediben pont az e lényeg, hogy más, mint a többi :)
Igen azt hiszem értem mi lehet a baj velem.
Kicsit túl fiatalnak nézzek ki a koromhoz képest meg talán a viselkedésem is olyan meg az önbizalomhiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!