Bármelyik Converse üzletbe megyek be, mindenhol bunkók az eladók. Ti tapasztaltátok már ezt?
Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 21:04
11/13 anonim válasza:
Kaposváron az egyik papírboltban is bunkók az eladók. Elállják az utat, trécselnek, ha sietnék. Ők úgy gondolják a vevő csak azért van, hogy feltartsa őket a semmittevésben, ha meg kérdezek valamit, azt sem tudják, van-e nekik.
12/13 anonim válasza:
Converse-t még nem vettem, de hasonló tapasztalat a Tisza boltban (Westend). Bemegyek, csak nézem a cipőket, erre az eladó (fiatal srác) engem méregetve szolídan, de tisztán hallhatóan odaszól a kollégájának.
"Figyeld meg, hogy 2 perc múlva kisétál"
Fú de behúztam volna a púdernek. Mondtam volna, hogy mert te egy Tisza boltban vagy eladó, mekkora karrier. Tapló.
De mondjuk inkább ráhagytam... az ő szegénysége, ha ilyen szánalmas gondolkodású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!