Bármelyik Converse üzletbe megyek be, mindenhol bunkók az eladók. Ti tapasztaltátok már ezt?
tapasztaltam
bemész vhova és megsértődnek ha venni akarsz vmit:D
durva.
nem kell vele foglalkozni:D
Árkádba az Office Shoes-ba tiszta paraszt az összes eladó,mindenre húzzák a szájukat.
Aréna Plázába ugyanebbe az üzletbe,nagyon kedvesek.
Kíváncsi vagyok, aki felvette őket tudja-e. Sok annyira ellenszenves, még felháborodik, ha bemégy, vagy kérdezel valamit, meg nem köszön, se mikor bemégy, se mikor kimégy. Rendesen elmegy a kedvem a vásárlástól. A kedvencem az, amelyik viszonylag drága boltban dolgozik, és úgy húzza rám a száját, mintha azt mondaná, hogy te meg mi a rákot akarsz, úgy sem tudod megfizetni, olyan is volt, amelyik sipítva mondta, hogy igen, hát ez ennyibe és ennyibe kerül ám, és közben lesajnálóan nézett. Mindezt az eladó fizetésével. Hát legszívesebben leütném. Minek néz csövesnek? Télen annyira kiakadtam egy ilyen táskás nőn, hogy majdnem mondtam neki, a nyakmban, ami fityeg az ér annyit, mint az összes áruja, úgyhogy lehetne kedvesebb is, mert meg tudom venni, ha akarom.
Persze, ha kirittyented magad, akkor körbe vagy ugrálva. De ha átlagosnak nézel ki, akkor akkorát szarnak a fejedre, mint egy ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!