Levágattam 3mmesre a hajamat, vajon hiba volt? :D 22F
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem , mert én alapvetően a visszafogottabb lányokat részesítem előnyben :) mindig is ilyen nyugisabb barátnőim voltak ,aztán nem tudom hogy most ez hogy fogja befolyásolni a dolgokat.2010. márc. 26. 12:35
11/16 anonim válasza:
hallod....sztem te beteg vagy:D
ha neked így tetszik, akkor hagyd így. nehidd már azt h egy lány ezért fog visszautasítani, mert nincsen hosszú hajad:D
pl énis az inkább visszafogottabbak táborát erősítem, értsd: nem hordok kihívó ruhákat, nem hordok magassarkút, stb, de én pl utálom a hosszúhajú srácokat. pont az ilyen 3-5 milis hajúak tetszenek:D bár mondjuk az igaz, h én nemszeretem a mulya, visszahúzódó pasikat....de szerintem kevés lány igen. na ezt most ne úgy értsd h verekedős vagizós helyi menőcsávók az ideáljaim:D csak legyen már benne férfiasság. ennyi a lényeg.
12/16 A kérdező kommentje:
:D
2010. márc. 26. 15:12
14/16 anonim válasza:
van egy srác akinek régen pár centis.. (8-9) volt, és most pár mmesre vágatta. úgy jobban tetszett kezdetben idegesített, de természetesen a legjobb pasi a Földön és már nem zavar. így az én kis souljám:D
15/16 anonim válasza:
Szerintem nem baj:D
Nekem meg derékig érő hajam volt, meguntam és levágattam hátul nagyon rövid tüsisre, elől meg meghagytam hosszúra csak megvan ritkítva.
16/16 anonim válasza:
Ja de lány vagyok:D(előző komment)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!