Karácsonyra ajándékba kaptam egy aranygyűrűt? Selejtes lehet?
Ne mondjátok nekem hogy normális a két hét utáni kopás.
3 éve arany karikagyűrű párt vettünk 60 ezerért, a mai napig semmi kopás, változás nincs rajta. Szerintem ez nem normális. Amúgy én az üzletben arany gyűrűt kértem , az is van a számlán , nem aranyozottat.
Ma elvittem egy másik ékszerészhez, aki felvilágosított hogy ez a gyűrű nem új. Hanem hasznàlt és volt javítva látszik rajta. Jól átlettem verve, és ez gyakori. Mert én nem hasznàltat kértem. Az árakkal nem voltam igazàn képbe, nem tűnt fel miért ennyi.Amúgy azt mondták nem kopott hanem az a rész fehérarany. De én kitartok amellett hogy mikor vettem sárga volt az a rész. Ezek után màr bármit elhiszek. Most felpolirozzák ezen az új helyen, mert nagyító alatt tök karcos.
Amúgy írtátok hogy arany gyűrű kövekkel nem 35 ezer, hát ezért volt ennyi. Amúgy arany. Egy új arany gyűrű àra akkor hol kezdődik? Nem mentem vissza reklamàlni hogy bocsika ez nem új ha így átvertek akkor úgyis szembe hazudnànak. Amúgy köszi a sok segítséget.
attól függ milyen kő van benne, a cirkónia nem olyan drága
ez a linken mondjuk párban van, de teljesen más árfekvés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!