Mit csináljak a logó melleimel?
Figyelt kérdés
általános iskolás vagyok nagyon logósak a melleim és még nagyok is :( (80/D) sajnos ez miatt csúfolnak is szerintettek hagyjam vagy majd 18 éves fele mütessem? mert engem nem zavar annyira de félek hogy majd a fiukat zavarja? mit mondjak ha egin csufólnak??2015. dec. 27. 22:32
11/13 anonim válasza:
nekem is lóg, de kicsi is(75/a vagy b, helyenként változó, hogy hol veszem a melltartóm). a műtét itt nem implantátumot jelent, hanem a felesleges bőr kimetszését és magának a mellnek egy felvarrását, mely által a felesleges bőr, ami miatt lóg, eltűnik(csak, hogy tisztázzuk, mert szerintem nem sokan vágják, hogy műtét alatt mit ért a kérdező). és én is gondolkodom rajta nagyon is.
12/13 anonim válasza:
Én egy fiu vagyok, akinek tetszenek az ilyen lógósabb mellek. Szerintem ne műttessétek meg ! Majd később esetleg, 2-3 gyerek múlva ha már nagyon lógós lesz.
13/13 anonim válasza:
Helop
Amm ahogy gondolod most már tuti eldöntötted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!