Mit csináljak a logó melleimel?
Figyelt kérdés
általános iskolás vagyok nagyon logósak a melleim és még nagyok is :( (80/D) sajnos ez miatt csúfolnak is szerintettek hagyjam vagy majd 18 éves fele mütessem? mert engem nem zavar annyira de félek hogy majd a fiukat zavarja? mit mondjak ha egin csufólnak??2015. dec. 27. 22:32
1/13 anonim válasza:
Hordj melltartót és ne vegyél fel kivágott felsőket. Nekem is lógnak, meg fogom műttetni. De ez nem azt jelenti, hogy neked is meg kell, aki szeret, az így is szeretni fog, hiszen nem a testedért szeret.
2/13 anonim válasza:
Nehogy megműttesd, nekem pont az tetszik!
Meg hát.. jobb érzés, ha egy nő igazi, és nem mű. :$
3/13 anonim válasza:
#2 jah... és vágja őket nyakon a melleivel.. nem? :D:P
4/13 anonim válasza:
Nézz utána, mert van sok testedzés, torna, ami a mellek izmait erősíti! Kitartással két legyet üthetsz egy csapásra! Szép nagy melleid megmaradnak, és lógni sem fognak.
És ha egyébként tündér vagy, a cicidet el fogják nézni neked hidd el!
5/13 anonim válasza:
Utolsóhoz: sajnos a mellekben nincsenek izmok, kötőszövet + zsírszövet + bőr. ezek egyike sem edzhető. Az alatta lévő izmokat tudod csak edzeni, de minek...
6/13 anonim válasza:
lehet, hogy fogynod kéne..? mondjuk attól kevésbé lógni nem fog, csak optikailag jobban kinézni. hány kiló vagy?
7/13 anonim válasza:
Ha folyni fog, még rosszabbul fog kinézni, mint két üres kis tejes zacskó.
Fogadd el a melleidet, vagy kezdj el gyűjteni a műtétre.
8/13 anonim válasza:
Nekem van egy ilyen csodálatos áldással rendelkező lány osztálytársam és nekem semmi bajom vele sőt még tetszik is! Kitartás nem kell semmilyen műtét :)
9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a segitséget! :) (és 62-63 kg)
2015. dec. 28. 11:38
10/13 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele hogy ha nem is néz ki jól, de nem kizáró tényező :)
De úgylátszik másoknak még tetszik is :D
Ha meg valaki valami miatt izélni akar, akkor úgyis talál rá indokot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!