Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 25E forintból miket vennétek?...

25E forintból miket vennétek? (ruha és smink)

Figyelt kérdés

kaptam 25ezret. sminkcuccokra ès ruhakra költenèm. miket vegyek? márkákat tekintve felsőkből turi,nadrágokat akciósan szoktam venni pl c&a-ból,taccobol.. 3-4 ezerèrt. cipőket deichmannból veszek,de azt most nem hiszem,hogy veszek.

sminkcuccok terèn catrice az amit általában választok. meg ilyesmi árkategóriájú dolgokat választok.

ti mit vennètek ennyi pènzből?( a márkakat azèrt írtam,hogy egyèrtelmű legyen,hogy nem chanel szintű dolgokat veszek,szóval 25ezerből viszonylag sok dolog kitelik)

2015. dec. 25. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Szerintem tedd el, később jól jöhet még!
2015. dec. 25. 19:48
 2/3 anonim ***** válasza:

karácsony után egész jó leárazások szoktak lenni, én ezekben fogok szétnézni:New yorker, Tally weil, Zara. H&M. Mondjuk nem mindegy hány éves vagy :-)

sminkekből essence még ami hasonló kategória, dm-ben rossmannban is szoktak lenni leárazások. A turi is jó, én a Hádát szeretem nagyon.

2015. dec. 25. 19:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Milyen cuccaid vannak? Én mindenesetre azokat az alapcuccokat venném meg, amik még nincsenek. Pl

- fekete táska

- basic cuccok (pl fekete és fehér felső, melltartó, bugyi)

- farmer

- egyszerű kardigán/blézer (fekete vagy bézs színben)

- sminkből alapozó v korrektor, attól függ, mit használsz

- spirál

- szemceruza (fekete vagy barna)

- pirosító

- alapszínű körömlakkok (pl. bézs, piros), fedőlakk

Sminkből asszem az Essence és a Lovely a legolcsóbb. Sztem az alapozó az egyetlen, amit ne spórolj meg... Ruhák terén, most lesznek leárazások. Persze stílusfüggő, nem írtad le, milyen vagy, hány éves, mennyit engedhetsz meg ruhákra általában (vagy milyen gyakran)...

ti mit vennètek ennyi pènzből? -> magamból kiindulva sminket tuti nem, mert minden megvan: alapozót, spirált 1 hónapja vettem, szemhéjtust/ceruzát meg ritkán használok. Cipő nem kell, bár egy oxford cipőt régóta szeretnék, és tuti vennék egyet (tojok rá, hogy messze a tavasz :D). Táskám van vagy 8, de egy bordót mindenképp szeretnék, szóval azt is. Meg egy bézs sapit és bézs blézert. Bár elég finnyás vagyok az alapdarabok minőségére, lehet, hogy nálam csak a blézer meg a cipő jönne ki ebből az összegből... :D

2015. dec. 25. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!