9. -be készülődő lányok! Ti most mit fogtok vásárolni hogy új iskolába készülődtök?
Én gimibe megyek szeptembertől, pár új ruha szükséges, már csak frissítés céljából is. Farmerek, pólók, új cipő..
Sminkelni csak szempillaspirállal szoktam, másra nincs szükségem. Stílust nem váltok, minek? Viszont augusztusban mindig megyek fodrászhoz! :)
Én már 12.be megyek, de még emlékszem milyen érzés 9.be menni.
Akkor elhatároztam még a nyár elején, hogy veszek mindenféle sminkterméket (alapozót, korrektort, púdert, szempillaspirált, szemceruzát, pirosítót...) és elkezdek sminkelni, nagyon szép leszek, veszek szép ruhákat stb.
De semmi nem lett belőle, mert nem volt pénzem rá és nem is bánom. Lényegében utána alakult ki a személyiségem, stílusom és sminkelni is fokozatosan kezdtem el.
Vehetsz 1-2 dolgot bátran, ha neked tetszik, de nehogy ráparázz, semmi értelme nem lenne.
Hajat meg bármikor lehet vágatni :D
Sok sikert a sulihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!