Daniel Wellington óráknak milyen a minősége?
Figyelt kérdés
Látom mostanában egyre több helyen árulják ezeket az órákat. Az áruk olyan 40-től indul nagyjából. Megéri egy ilyenre beruházni?2015. dec. 22. 18:26
1/6 TeenHelper válasza:
Nekem ilyen órám van 2 hónapja. Eddig semmi gondom nem volt vele, bár nem vagyok egy nagy óra szaki...
2/6 anonim válasza:
Eredeti 60 korul mozog. En most vettem es lemerulve adtak at a cegtol :) kurv ara orultem. Kuldhetem vissza
3/6 anonim válasza:
Miért nem cseréltettél benne elemet? Új óránál előfordul, hogy le van merülve az elem, elvégre akár éveket is állhatott a raktárban, ami alatt akkor is lemerülhet egy elem, ha nincs rajta fogyasztó.
4/6 anonim válasza:
Mert simán ráfogják, hogy felfeszítettem és ezér szar ha nem jó elem csere után se. Így az a biztos ha vissza küldöm amíg van garancia. Aztán nyílván cserélem
5/6 anonim válasza:
Természetesen arra gondoltam, hogy ott cseréltetsz elemet, ahol vetted az órát. Vagy ha ott nem tudják megcsinálni, akkor bármelyik órásnál. Úgy nem veszhet el a garancia, az elemcsere a rendeltetésszerű használat része.
6/6 anonim válasza:
Ha interneten vetted, akkor pedig fölösleges visszaküldeni. Amit helyette küldenek, abban is le lesz merülve az elem. El kell menni egy óráshoz, és kicseréltetni az elemet. Ettől nem veszhet el a garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!