Minden nőnek van kisugárzása?
minden nőnek más kisugárzása van.
valakinek szexi, kedves, bájos vagy éppen bunkó, negatív.
ezt a körülötted lévő emberek veszik észre a leginkább.
figyeld a visszajelzéseket.
de mért milyen vagy? írd le.
Nem vagyok feltűnő,kihívó jelenség, de igyekszem mindig optimistán látni a dolgokat, mosolyogni, másoknak segíteni, örömet okozni, örülni az életnek. Törődni másokkal, érdekel mások problémája, öröme, bánata, s ha tudok segítek.Lelkiismeretes, lelkes, kitartó, elszánt, kíváncsi, néha túl komoly.Őszinte vagyok az emberekkel, s néha ez fájdalommal jár. Előtérbe tudom helyezni mások érdekeit, s gyakran megfeledkezem a saját magaméról. Jobban szeretek hallgatni, mint beszélni.
Adok a megjelenésre, s ez nem feltétlen jelenti a divatmajmolást. Azt veszem fel, amiről úgy gondolom, hogy jól áll, s kényelmesen érzem magam benne, nem pedig azt, amit másokon is látok.
Ennyit a öntömjénezésről.Lehet, hogy tudnék még írni, de nem szívesen beszélek magamról, mert úgysem az számít, te milyennek látod magad, hanem, hogy mások milyennek látnak, mit tudsz közvetíteni a világ felé.
Teljesen olyan vagy mint az egyik ismerősöm. Kedves, segítőkész, visszahúzódó. Ezzel nincs semmi baj.
Hány éves vagy?
Lehet,hogy túl naív vagyok.
Egyébként 26 L
Fontos ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!