Egy nonek, aki sminkeli magat kb mennyi es milyen ecsetei kell legyenek?
attól függ, hogy mennyire sminkeli magát
a nagyon alapok az alapozóecset és púderecset
a korrektorhoz is jól jöhet egy, de ezt igazából ujjal is meg lehet oldani
aztán van még a pirosító, a szemre valóak, szemöldökhöz, kontúrhoz stb, de ezek igazából helyettesíthetőek vagy csak komolyabb sminkhez kellenek
szerintem elsősorban az alapozóhoz kell egy jó és ha púderezel, akkor még ahhoz
attól függ, miket használ. az én alap ecsetkészletemben van alapozóecset, de ez is attól függ, milyen alapozós van, fel tudod/szereted-e kézzel vinni. én régen el nem tudtam volna képzelni, hogy ecsettel alapozzak, most meg már a fordítottja tűnik irreálisnak. akkor korrektorecset is jó ha van, de ez sem feltétlen szükséges. nekem van kontúrozáshoz egy ferde fejű meg pirosításhoz egy pufibb ecsetem. a púdert nem szeretem, a highlightert viszont nagyon is, szóval ahhoz egy legyezőszerű ecset, de ez tényleg nem must have. szemöldökre jó ha van egy ferdén vágott fejű ecseted meg a szemhéjpúderhez kettő legalább (kisebb, nagyobb). ha gyakran használsz sötét rúzst, akkor ahhoz sem ért, nekem meg ilyenem nincs.
amúgy az első ecseted után nagyon könnyű ám függőnek lenni és mindig újabbakat vásárolni:DD
Nekem 1 pirosítós ecsetem van, 1, amit szemhéjfestékhez használok, és 1, amit korrektorhoz.
Az alapozót szivaccsal viszem fel, mert ecsettel nekem soha nem sikerült tökéletesre. Púderhez meg pamacsot használok, mert az ecset szerintem nagyon felporozza, utána le is kell róla fújni egy csomó púdert és így pazarlás.
-alapozó e.
-púder e.
-pirosító e.
-szemöldökporhoz vékony ferde e.
-korrektorhoz is jó,ha tégelyeset használsz.
nekem ennyi ami alap, de ha szemsminket is csinálnék akkor tus meg mindenféle satírozó ecsetem is lenne.
amúgy alapozót nyilván lehet kézzel is felvinni(szivacs szerintem nem gazdaságos)
púdert is lehet pamaccsal vinni.
pirosító az, amihez elengedhetetlen az ecset
na meg szemöldökhöz is elég nehéz lenne ecset nélkül felvinni a port
Én minden nap sminkelet, így mindenhez kölön ecsetem van.
Alapozó ecset
Korrektor ecset
Púder ecset
Szemöldök fésű és ecset
Pirosító ecset
Highlight ecset
Kontúr ecset
Applikátor és 2 féle ecset a szemhélypúdernek
Applikátor amit a rúzshoz használok
Persze nem csinálok ilyen teljes sminket minden nap, de jobban szeretem, ha mindennek megvan a sajátja, nem keverednek a színek, termékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!