Ápoltalan, igénytelen egy olyan lány, aki nem sminkeli magát, nem festeti a haját, nincs műkörme, nem szolizik/napozik, nem öltözködik kihívóan/szexisen?
Természetesen tisztának tiszta, nem zsíros a haja, nem koszos a körme stb... De a fenti dolgokat nem csinálja. Én ilyen vagyok és néha elgondolkodom, hogy labdába tudok-e rúgni így a többi nő mellett, illetve lehetek-e így is csinos.
(Ismerkedni nem szeretnék, így priviket NEM kérek!)
A hajfestésen kívül ilyen vagyok, de augusztus előtt még a hajamat sem festettem. Munkába/otthon/egyéb hétköznapi ügyet intézni smink nélkül megyek, még korrektor sincs rajtam. Nincs igazán szükségem rá, natur szappant használok és elég szép a bőröm. Nincs műkörmöm, szerencsére a barátomnak sem tetszik. Kihívóan meg egyáltalán nem szoktam öltözni, munkába végképp.
Egy kis szemhéjfesték, szemceruza és CC krém akkor van rajtam ha a barátommal programot csinálunk, ilyenkor a ruháimat is jobban összeválogatom, de az sem miniszoknya/magassarkú. Egyikből sincs itthon :)
Nem, de azért vannak fokozatok a kettő között. Nem attól leszel mű, ha teszem azt kihúzod a szemed és ki van festve a körmöd, vagy bármi.
Sokszor az ennyire természetes lányok túl átlagosak, szürkék. Nagyon kevés a kivétel, szerintem nem árt ha egy cseppnyi színt viszel az életedbe.
Nem szeretem a körömlakkot, a szememet pedig nem tudom kihúzni, mert olyankor állandóan begyullad.:(
6-os, hát te sem vagy felszínes, ha szerinted a külsőségeken múlik, hogy egy nő mennyire unalmas. Ezek szerint neked sokkal izgalmasabb pl. egy plázacica, akit csak a divat, a külsőségek érdeklik és nincs semmi más témája. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!