Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ápoltalan, igénytelen egy...

Ápoltalan, igénytelen egy olyan lány, aki nem sminkeli magát, nem festeti a haját, nincs műkörme, nem szolizik/napozik, nem öltözködik kihívóan/szexisen?

Figyelt kérdés

Természetesen tisztának tiszta, nem zsíros a haja, nem koszos a körme stb... De a fenti dolgokat nem csinálja. Én ilyen vagyok és néha elgondolkodom, hogy labdába tudok-e rúgni így a többi nő mellett, illetve lehetek-e így is csinos.

(Ismerkedni nem szeretnék, így priviket NEM kérek!)

2015. nov. 9. 18:15
1 2
 1/19 anonim válasza:
80%
Nem igénytelen hanem valódi
2015. nov. 9. 18:20
 2/19 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Nekem csak ilyen lány kellene (max smink belefér, ha nem túl feltűnő).
2015. nov. 9. 18:21
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Előbb vedd elő az értelmező kéziszótárt mert fogalomzavarban szenvedsz
2015. nov. 9. 18:23
 4/19 anonim ***** válasza:
61%

A hajfestésen kívül ilyen vagyok, de augusztus előtt még a hajamat sem festettem. Munkába/otthon/egyéb hétköznapi ügyet intézni smink nélkül megyek, még korrektor sincs rajtam. Nincs igazán szükségem rá, natur szappant használok és elég szép a bőröm. Nincs műkörmöm, szerencsére a barátomnak sem tetszik. Kihívóan meg egyáltalán nem szoktam öltözni, munkába végképp.

Egy kis szemhéjfesték, szemceruza és CC krém akkor van rajtam ha a barátommal programot csinálunk, ilyenkor a ruháimat is jobban összeválogatom, de az sem miniszoknya/magassarkú. Egyikből sincs itthon :)

2015. nov. 9. 18:28
 5/19 anonim ***** válasza:
88%

Nem, de azért vannak fokozatok a kettő között. Nem attól leszel mű, ha teszem azt kihúzod a szemed és ki van festve a körmöd, vagy bármi.

Sokszor az ennyire természetes lányok túl átlagosak, szürkék. Nagyon kevés a kivétel, szerintem nem árt ha egy cseppnyi színt viszel az életedbe.

2015. nov. 9. 18:40
 6/19 anonim ***** válasza:
22%
Inkább unalmas!
2015. nov. 9. 19:07
 7/19 anonim ***** válasza:
70%
Nem vagy igénytelen, de azon se csodálkozz, ha a férfiak nem tolonganak majd érted, ha elmész esetleg szórakozni.
2015. nov. 9. 20:19
 8/19 A kérdező kommentje:

Nem szeretem a körömlakkot, a szememet pedig nem tudom kihúzni, mert olyankor állandóan begyullad.:(

6-os, hát te sem vagy felszínes, ha szerinted a külsőségeken múlik, hogy egy nő mennyire unalmas. Ezek szerint neked sokkal izgalmasabb pl. egy plázacica, akit csak a divat, a külsőségek érdeklik és nincs semmi más témája. Gratulálok!

2015. nov. 9. 20:37
 9/19 anonim ***** válasza:
79%
Ezt az ápolatlan, igénytelen dolgot nem értem, hogy lehetett kontrasztba állítani a többi felsorolt dologgal. Tulajdonképpen te most azt szeretnéd, hogy mindenki ajnározzon a természetességed miatt? Van aki gyönyörű minden extra nélkül, azonban sok lány, nő úgy érzi magát teljesnek, ha sminkel, változtatja a hajszínét, "csajoskodik". Egyik sem jobb vagy több a másiknál.
2015. nov. 9. 21:04
 10/19 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem.
2015. nov. 9. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!