Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ápoltalan, igénytelen egy...

Ápoltalan, igénytelen egy olyan lány, aki nem sminkeli magát, nem festeti a haját, nincs műkörme, nem szolizik/napozik, nem öltözködik kihívóan/szexisen?

Figyelt kérdés

Természetesen tisztának tiszta, nem zsíros a haja, nem koszos a körme stb... De a fenti dolgokat nem csinálja. Én ilyen vagyok és néha elgondolkodom, hogy labdába tudok-e rúgni így a többi nő mellett, illetve lehetek-e így is csinos.

(Ismerkedni nem szeretnék, így priviket NEM kérek!)

2015. nov. 9. 18:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Megválaszoltad a saját kérdésed. Az ápolatlan/igénytelen azt jelenti hogy nem fürdik, zsíros a haja, retkes a körme, ergo nem ápolja magát higiéniai szempontból.
2015. nov. 9. 22:50
 12/19 anonim ***** válasza:
70%

annyira egyértelmű, hogy azért írtad ki ezt a kérdést, hogy nyalják a feneked. :D eleve odaírtad, hogy nem kérsz privát üzeneteket. nagyon is tisztában voltál vele, hogy itt majd azt mondják, hogy te csinálod jól, te vagy az igazi nő, mindenki más sz*ar.

műkörmöm nincs, nem is szolizok, de a hajam festett, az öltözködésem sem az az unalmas póló-farmer-tornacipő kombó, és sminkelek. igaz nem sokat, főleg hétköznapokra, de szoktam. nem hiszem hogy ettől plázacica lennék, vagy rosszabb mint te, aki semmi ilyet nem csinál. sőt.

2015. nov. 9. 23:19
 13/19 anonim ***** válasza:
76%

Pedig unalmas, hiába oltogatsz.

Olyan "szürke kisegér", akin semmi sincs.

Egy körömlakktől pl. semmi bajod nem lesz, és a szemedet is ki lehet emelni gyulladás nélkül, csak nem kell felmázolni 16 réteget, meg 3 szemcerkát rá.

Nekem sem bírja a sminket, de egy kis szemhéjpúdertől nem pirosodik.

2015. nov. 10. 06:49
 14/19 anonim ***** válasza:
74%

tökéletes vagy. ez nem igénytelenség egyáltalán. igénytelenség az, ha nem mosakodsz, nem adsz magadra, nincsen jó illatod..

bár a kihívó és a szexi nem ugyanaz, attól még öltözhetsz dögösen

2015. nov. 10. 08:35
 15/19 anonim ***** válasza:
67%

Ugye tudod, hogy nem azon múlik az igénytelenség, hogy valaki ki van-e sminkelve. Sminkelt és smink nélküli nő is lehet igénytelen. Előnytelen frizura, rosszul megválasztott ruhák és a természetes "szépség" is minden csak nem szép.

A gondolkodásoddal viszont rengeteg probléma van. Látszik, hogy lenézed azokat a nőket akik szeretnek a külsejükkel kicsit többet foglalkozni.

2015. nov. 11. 21:23
 16/19 anonim ***** válasza:
40%

Igen! Ápolatlan. Egy NŐ attól NŐ, hogy csinos és elegáns!

Üdv: Asha

2017. okt. 16. 13:37
 17/19 anonim válasza:

Én a saját példámon mutatom be ezt a dolgot.

Se ápolatlannak se igénytelennek nem mondható egy ilyen lány egyébként. Viszont saját tapasztalatból tudom, hogy a férfiak valóban a kicsit csajosabb lányokat, nőket kedvelik (nem minden férfira érvényes ez persze), de a csajos dolgokat sem szabad nagyon túlzásba vinni. Volt egy időszak, hogy lefogytam, de nagyon (azóta sajnos ismét túlsúlyos lettem egy betegségből kifolyólag), és annyira megszoktam a kövérségem által preferált ruhákat - amik inkább eltakarják valamennyire a testesebb testrészeket), hogy számomra nagyon nehéz volt átváltani a kissé passzosabb ruhákra. Többször mondta édesanyám vásárlások után, hogy néhány férfi megfordult utánam - pedig egyáltalán nem vagyok szép (nem a kisebbségi komplexus beszél belőlem). De nem a megszokott farmerokat hordtam akkor, színesebben öltöztem, nem csak a pólóknál voksoltam. És... ez, hogy utánam megfordult néhány férfi, annyira szokatlan dolog volt, hogy mindig csak legyintettem, hogy ugyan, biztos csak rosszul látta. És a másik, hogy akkor sem sminkeltem magam, mert nem éreztem szükségét, + eléggé béna vagyok még mindig sminkelésben.

Továbbá nagyot dob az egészen a média. A csapból is az folyik, hogy hogyan sminkeljük magunkat, nullás méretű ruhákat hordjunk és aki már picit is eltér a média szerinti átlagtól azt ki kell rekeszteni stb. Mindent ki kell dobni az emberek szeme elé... és már pici kortól ezt kapják a gyerekek kortól függetlenül, ezért is érezzük úgy magunkat, hogy labdába se tudunk rúgni a másikkal szemben. Egyszer ez is le fog csengni vagy így vagy úgy.

A sminknél egyébként nekem is nagy gond, hogy hiába kenném magam (ügyetlenségem mellett), a szemhéjam tele lesz árpával, utána napokig nem győzöm kezelni - sajnos ennyit pedig nem ér a sminkelés számomra. Kiegészítőket sem tudok hordani, mert allergiás vagyok a bizsura és ezüstre, pedig a bizsu megfizethető és a legnagyobb választékban kapható ékszer - kénytelen vagyok csak aranyat hordani, ami valljuk be az őszintét, nagyon drága mulatság.

Ha nem spirálozod a szempilláidat meg ilyesmi, esetleg próbálkozz meg kozmetikusnál tartós szempillafestést, hátha az megtetszene neked. Körömfestésnél se kell mesterműveket alkotni, elég ha egy nude színnel befested a körmöd, vagy egy szolid színnel. Esetleg egy átlátszó körömlakkal, egyrészt védi is a körmöt, másrészt látszik, hogy azért "lakkozod" a körmöd valamennyire.

A csajos nők mellett is labdába lehet rúgni, csak nehezebb egy kicsivel... szerintem - nekem ez a tapasztalatom.

2017. nov. 30. 12:29
 18/19 anonim válasza:

10-es válaszoló vagyok ismét.

Pár apróbb változtatás az öltözködésben, körömfestés meg kicsi smink amúgy tényleg csodákat tud tenni. Nem kell kihívóan öltözködni, ha nem éreznéd jól úgy magad, de a szürke kisegér típus, amilyen most én vagyok, az sem jó - de mikor milyen kedvem van :D

Szóval bátran változtass egy picikét a kinézeteden és meg lesz az eredménye :)

2017. nov. 30. 12:34
 19/19 anonim válasza:
Hopsz! 17-es voltam eredetileg, meg a 18-as válasz is hozzám tartozik :D Erősen félreírtam a válaszaim sorszámát. Bocsánat érte!
2017. nov. 30. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!