Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mennyire tetszik, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire tetszik, ha egy lány retró stílusban öltözködik? Képek lent

Figyelt kérdés

Nem arra az elvadult és trágár stílusra gondolok, hogy bokáig feltűrt farmer,aminek fele ki van vágva + top...

Hanem pl ilyen haj : [link]

[link]

Ruhadarabok pl: [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. aug. 12. 14:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez nagyon lány fügő. Van olyan ismerősöm akinek nagyon jól áll az ilyesmi, de ez nem mindenkire igaz. Ó és ha a retro átmegy hipsterbe az gáz, mert azt a szubkultúrát mélységesen megvetem.
2015. aug. 12. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Utolsó előtt kép elég gáz, valahogy a Szandira emlékeztet az meg tényleg eléggé gáz.:D A többi rendben, nekem tetszik.
2015. aug. 12. 14:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Aki képes 10 linket kirakni külsőségekről, és konkrétan hajakon meg ruhákon rágódni, az milyen szinten sekélyes?
2015. aug. 12. 14:50
 4/6 anonim ***** válasza:
pöttyös nekem bejön:-)
2015. aug. 12. 16:16
 5/6 Blade Bone ***** válasza:
Mindegyik gáz, :D de legalább nem lógna ki a segge egyikből sem. Amúgy sem a ruha teszi az embert. :)
2015. aug. 12. 17:02
 6/6 anonim ***** válasza:
nem tetszik egyik sem,de amúgy nem tudtam,hogy ez már retrónak számít,már vagy 5 éve így öltözik egy csomó lány....(19/L)
2015. aug. 12. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!