Tetszik nektek ez a női bakancs? Nem tudok döntetni. :/
Alapvetően nekem nagyon tetszik, de túl sportosnak ítélem meg. És bár nem vagyok az a magassarkús/szoknyás típus, azért szeretek néha nőcisebben felöltözni. Mi a véleményetek, mennyire nőies ez a bakancs?
Nem nőies,de az is gond hogy ha túl olcsón adja hamisítvány lehet mert most nagyon elterjedtek ezek a matricás módszerek. Én is belefutottam,páromnak és magamnak rendeltünk 2 adidas sportcipőt,mikor kijött akkor láttam hogy a cipő egyszerű kínaiból van és matrica az adidas logó. Ugyanígy nézett ki a logó mint neked a Retro a képen.
Ha eredeti biztos akkor nem szóltam,csak gondoltam légy óvatos,én le is kapartam gyors róla mert már másnap jött fel.
Nekem nem tetszik, az én stílusomhoz túl sportos.
De ha a te stílusodhoz passzol, akkor szerintem jó, elég melegnek és strapabírónak tűnik.
Kérdező ez sajnos biztos hogy olyan mint az enyém,matricás!
Itt is van még hasonló:
itt van a te eladód is:
gondolod ennyi cipője van ilyen olcsón?:D
Nem ezeket megveszik kínaikban 3 max 4 ezerért, látni is ugyanilyen cipőket kínaiba és ráragasztják a matricát.
Ha tetszik a cipő akkor vedd meg szerintem kínaiba,ne számítson itt a márka mert nincs.
Enyém még a szarabb kínais cipő meg páromé is legalább valami jóra ragasztották volna fel akkor nem buktam volna ennyit:D de így csak porosodik.
Hát.... Nem túl nőies. Ha én bemennék egy boltba és ezt meglátnám tuti az jönne nekem le hogy fiú/férfi cipő. De igazából elől a kényelem áll, meg ha fiúsabb vagy akkor miért ne:)
De én tuti nem venném fel, nekem egyáltalán nem jön be:/ Főleg ha fiatalabb vagy (20-25-30 éves) akkor nem hiszem, hogy belefér ez a bakancs a "nőiességbe" de ha olyan 40-45 akkor mondjuk talán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!