LeighA kérdése:
Fiúk de akár lányok is! Szerintetek ha valakinek vastagabb a combja az nem néz ki jól?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér de pálcika sem. Az van h hasra edzettem és hasra vékony is vagyok de a combjaim kicsit vastagabbak mint kellenének. Szerinetek egy kicsit vastagabb comb gázos?:c2015. dec. 3. 16:30
1/10 opened paradise válasza:
Nem,van akinek jól is tud állni.
Engem a hason/karon tudna csak zavarni valamennyire. Meg a toka.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát jogos:) nekem eddig mindenki azt mondta h jól áll:D csak néha bele nézek a tükörbe és azt gondolom tul vastag. Lehet h csak én látom igy mert mindenki más szerint nem.
2015. dec. 3. 16:42
3/10 anonim válasza:
Lány vagyok. De nekem is inkább a combommal van bajom. Nem olyan nagy, de nem is olyan kèvony. De azèrt engem mègis az zavar a legjobban. Futással jobb lesz, meg guggolj ès akkor formásodik:)
4/10 A kérdező kommentje:
Okés:) köszönöm
2015. dec. 3. 17:21
5/10 anonim válasza:
hát mivel nekem is vastagabb kicsit, mint szeretném, ezért nekem nem tetszik. persze arányok kérdése, nem mindegy, hogy mennyire vastag meg milyen a formája. esetleg kép?
6/10 A kérdező kommentje:
Üzibe küldök kepet:D
2015. dec. 3. 19:54
7/10 anonim válasza:
Attól függ:)
Neked egy arasz nem akkora mint nekem, vagy akár 1 könyök:)
Szóval így nem tudom megmondani hogy gáz-e.
8/10 opened paradise válasza:
Akkor meg az a lényeg!
Én is így vagyok vele,amíg mások dicsérnek,addig nem baj,hogy magamnak nem.
9/10 anonim válasza:
Általában nem gond, állhat jól is, ha megy az alkatodhoz! :) Ezt tényleg csak kép alapján lehet megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!