1/15 anonim válasza:
Szép vagy, de a hajad így rémes szerintem.
2/15 anonim válasza:
nem vagy csúnya egyáltalán, meg lehetne reszelni:D
3/15 opened paradise válasza:
Szerintem is jobban állna egy másik frizura.
4/15 anonim válasza:
Egyet tudok én is érteni előzőekkel, arcra szép, viszont ez a frizura nem épp előnyös.
5/15 anonim válasza:
Az átlagosnál 2fokkal jobb,de nem a 10/8-as kategória!
6/15 anonim válasza:
én nokent nem a hajad,hanem a szemoldokodet tartom gaznak.amugy szep vagy, de a szemoldokod tul vekony,es a vonala se jó, nagyon fel megy a vègènèl.
ha ezen változtatsz,10/7-8
7/15 anonim válasza:
nincs baj az arcoddal, mondjuk egy kiemelkedő szépség se vagy. de a szemöldököddel tényleg kezdj valamit, nagyon csúnya és előnytelen.. meg a hajad is jobban állna kiengedve szerintem a magas homlokod miatt.
8/15 anonim válasza:
Egyetértek az előzőekkel, természetesebb szemöldök, jobb frizura, és akkor szép leszel.
10/15 anonim válasza:
ez a szemöldök és haj borzalmas. sokkal több lenne benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!