Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kevés pénzböl hogy legyek szép?

Kevés pénzböl hogy legyek szép?

Figyelt kérdés

Sajnos egy ideje nincs munkám, így pénzem se.

Elég kevés ruhám van, az össz, amit hétköznapra hordok az egy leggins, egy fekete miniszoknya, 3 nadrág, 4-5 póló, 1 pulcsi.

Havi 3000Ft-m van magamra, szóval turis ruha se férne bele.

A hajam nem festem, és fodrászhoz sem járok.

Hogy tudnèk ennyiböl szép lenni?

2015. nov. 30. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem sok ruhától lesz szép senki. Legyél igényes és kész. Sportolni, edzeni ingyen lehet. Jó test többet ér mint a ruhák. De amúgy ha pénz kell menj és dolgozz. Van millió hirdetés mindenfelé. Nekem is kb 2 havonta másik munkahelyem van, sehol nem jó, de megpróbálni mindent meg kell.
2015. nov. 30. 11:09
 2/5 anonim ***** válasza:
miért nem dolgozol?? amúgy a szépség adottság, nem a pénz tesz széppé. persze könnyebb, ha sok pénzed van, de ha szép az arcod és alakod, akkor bármilyen ruhában jól fogsz kinézni.
2015. nov. 30. 16:09
 3/5 anonim ***** válasza:
hát nyilván élj egészségesen, menj el futni pl vagy valami. ez ingyen van és szép alakod lesz. ha nem eszel mindenféle sz*art, akkor a bőröd is szép lesz, a fogaid is. havonta ennyiből tudsz venni egy-egy fölsőt vagy pulcsit, ilyen egyszerűbbeket. szóval én ezt tenném. egyszerű öltözködés plusz egészséges életmód mozgással.
2015. nov. 30. 18:51
 4/5 anonim ***** válasza:
ez az nincs csúnya nő csak szegény.. ez igaz is sajnos úgy sem fogsz jól kinézni én is ebbe a helyzetben vagyok 3 éve sok pénzük volt a szüleimnek most meg jóval kevesebb és teljesen ki vagyok akadva látszik ,hogy nem nézek ki olyan jól :(
2015. nov. 30. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Turis ruha is belefér, csak meg kell találni az olcsóbb helyeket és nem a válogatott hádába és társaiba kell menni. Ha időt szánsz rá és hajlandó vagy több ládányi cuccot áttúrni akkor párszáz forintért is kapsz csinos dolgokat.

Új frizurákat otthon is kipróbálhatsz, neten rengeteg ötletet találni különféle kontyokra, fonásokra.

A szemöldököd igazítsd meg, a körmeidet tartsd tisztán, reszeld őket formára, ha fested őket akkor csináld rendesen és ne halogasd addig a lakkozást amíg a fele le nem pattog. a bőrödet ápold és ne mászkálj hegyméretű dudorokkal a homlokod közepén, és teljesen rendben leszel.

2015. dec. 6. 04:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!