Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kevés pénzből hogy legyek szép?

Kevés pénzből hogy legyek szép?

Figyelt kérdés

Sajna olyan szinten rosszul állunk, hogy turis ruhára se telik, örülök, ha sampont tudok venni.

A bőröm szép, így sminkelni nem szoktam max szempillaspirál, de az is ritkán.

Derék alá érő enyhén hullámos hajam van, nem festem. Régebben szoktam szárítóval egyenesíteni, de már nem engedhetem meg magamnak (hővédő és olaj meg jó minőségű sampon kell hozzá).

Munkakeresés folyamatban, de nyárig még suliban vagyok, h pedig mellékállást keresek, akkor a teljes összeg megy a kasszába.

Hogy nézzek ki mégis jól?

Mit kell tennem?

21N

2015. jan. 10. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól függ mitől nem vagy szép most... mert a leírtak alapján semmi gond veled.
2015. jan. 10. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján sok baj nem lehet a külsőddel. A legfontosabb az ápoltság, ha ezt nem hanyagolod, akkor rendben van.

Ha esetleg jut pénzed ruhára, akkor olyan darabot vegyél, amin nincs felirat, és nem túldíszített - ezek "olcsónak" hatnak. Egy egyszerű fehér póló-farmer kombináció sokkal kifinomultabb.

És mosolyogj sokat, akkor mindenki az arcodat nézi majd ;)

2015. jan. 10. 17:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Én azt mondom neked, hogy a természetes a legszebb. Mit nem adnék én is egy ilyen hosszú hajért...:))

Bontsd ki fésüld ki és hadd lobogjon!

Esetleg a neten találhatsz jó frizurákat, amikhez csak némi kézügyesség kell a youtuben-n is vannak ilyen rövidfilmek, frizura tippek hosszú hajhoz címszó alatt.

Ha a bőröd szép nem kell rongálni mindenféle vegyi cuccal.

A ruházkodás meg...hát igen elég drága én is turizni szoktam ehhez nem tudok, mit hozzászólni de ha lesz melód más lesz a helyzet.

Nem lesz ez, mindig így.

Ha dolgozol is akkor lehet kapni 2-300 forintért hajszínező sampont kis tasakokban árulják a százforintos boltokban. Nem rosszak én is használtam őket.

Ruhákat meg olyanokat veszek, hogy tudjam kombinálni a többivel és ne szezondivat legyen, amit jövőre cikis lenne felvenni.

2015. jan. 10. 17:27
 4/8 anonim válasza:

Legyen szép, ápolt, tiszta a bőröd, hajad, ez a legfontosabb. A meglévő ruháid közül azokat hordd, amik nem tükröznek semmilyen divatirányzatot, ahogy korábban is írták. Ha a közeljövőben lesz is alkalmad ruhát venni, olyanokat keress, amik nem feltűnőek, jól kombinálhatóak, és várhatóan még 1-2 évig szalonképesek, nem mennek ki gyorsan a divatból.

Ha tiszta és ápolt vagy, akkor minden ok. Egy állásinterjún vagy munkahelyen is ez a lényeg, ruházkodásban pedig a nem kihívó, egyszerű ruhadarabok felelnek meg.

2015. jan. 10. 17:36
 5/8 anonim ***** válasza:

elkezded a fegyencedzést-ez egy saját testsúllyal végzett edzéstípus,vagyis nem nagyon kell hozzá semmi csak a tested,tudod csinálni otthon a szobádban.

és egy pvc ugrókötél.ez sem drága és csak 1x kell megvenni.

fél év alatt összehozhatsz egy sportosabb szebb alakot velük ha rendszeresen csinálod.

2015. jan. 10. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyszerű a tested legyen szép és ne vegyél fel semmit. :D
2015. jan. 10. 22:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Figyelj, mindenki szép a maga módján.

Nem kell pénz a szépséghez, csupán annyi kell, hogy hetente legalább 1x-2x langyos tejjel leöblíted az arcod, különböző HÁZILAG ELKÉSZÍTETT pakolást alkalmazol (élesztős, joghurtos stb.).

Egyénként a legjobb szépítő "szer" a mosoly. :)

2015. jan. 19. 20:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja és, ne használj alapozót, bőrradírt, mert az csak rontja az arcod szépségét.
2015. jan. 19. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!