Szerintetek szép ez a hajszín?
Sziasztok!
Ilyen hajam van:
Kékes, szürkés szem helyett pedig ilyen:
Gondolkozom azon, hogy festetni kezdem a hajam, de a család le akar róla beszélni.. Ők simán lehetnek elfogultak, ezért inkább titeket kérdezlek. Szerintetek ez nem unalmas? Vagy szép? Vagy mit gondoltok róla?
Ez gyonyoru!*0*
Lany vagyok, imadom a voros haju lanyokat, en is be szeretnem festeni, csak ugye feltem a hajam... mert sotet es ki kene szivatni.
Legszebb szerintem a voros haj, es ez a szem*-* hat nem hiszem el!:D
Ha lehetseges lenne mutatnal nekem magadrol kepet, akar privatban?:)
Lehet a hajad formajan kene kicsit valtoztatni mar nem is lenne unalmas:)
Meg amugy nagyon karos a hajadra a festek... ha tenyleg beszeretned festeni inkabb hennaval csinald, de szerintem csak elrontanad, hogy iyen kulonleges vagy:)
Köszönöm a válaszaitokat!
Ebben a színben gondolkoztam.
Bár a világos bőrömhöz lehet sötét lenne.. A festésben engem is az riaszt vissza, hogy lenövés meg tönkretenné esetleg, tehát alapvetően a színező is játszik, nem feltétlen a festés. Egyszerűen csak a hajszínváltás.
Szerintem akkor ebből az élénkvörös, vagy a vörös színű hajfesték:
Egyébként tipikus hennás hajszínt választottál, úgyhogy a helyedben nem esnék neki a vegyivel. Itt nincs látványos lenövés, mert ez a szín szépen kopik ki a hajból fokozatosan, ahogyan mosod. Egy doboz, nekem 3 alkalomra elegendő, pedig félhosszú a hajam. A víz hőmérsékletére vigyázz a festék kikeverésénél, de amúgy ugyanolyan könnyen használható, mint a sima hajfesték.
Ha a vegyi mellett döntesz, akkor azért jó ha tudod, hogy onnantól kezdve, vagy fested havonta (ráadásul egyre sötétebb lesz), vagy megvárod amíg lenő és közben nagyon csúnya, kétszínű lesz a hajad. Nekem muszáj volt így lenöveszteni amikor váltottam a természetes hajfestékre, hát már nagyon vártam, hogy lenőjön :)
Nagyon köszönöm a tippeket a hennás festéshez!!!
Még meggondolom akkor, hogy belekezdjek-e. Bár ugye a színezőkben az a jó, hogy mosással kikopik, tehát ha mást nem, visszatérhetek az eredetire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!