Miért tartják magukat szépnek a ronda csajok?
Figyelt kérdés
Na igen én önbizalom növelésre tippelnék, de ha egy full pattanásos kócoshaju laposmellű foghagyma fenekü lány mondja akkor tényleg beüt a pálesz na igen ésa beszólásaikról még szó sem esett
PL:Ha te lennél az utolsó fiu a földön akkorse... STB és ezek nem nekem szólnak (csakhogy félreértés neessék)
2015. nov. 15. 21:06
11/17 anonim válasza:
mikor rákattintottam a kérdésre, nem tudhattam, hogy ilyen bután lesz megfogalmazva.. szólhattál volna előtte, akkor nem olvasom végig.
12/17 A kérdező kommentje:
Miért is?
2015. nov. 15. 22:41
13/17 A kérdező kommentje:
Te hallod hacsak rinyálni jöttél ide szólhattál volna előre
2015. nov. 15. 22:42
14/17 anonim válasza:
Mindenkinek joga van ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében. Az, hogy valaki szépnek született, nem érdem, így nem is értem, miért kéne büszkének lennie rá.
Mindannyian a föld alatt fogjuk végezni. Mindenki eldöntheti, hogy addig is jól érzi magát, vagy azzal tölti a kevéske idejét, hogy siránkozik, meg ilyen senkik elől bujkál.
15/17 anonim válasza:
Szerintem nincs összefüggés aközött, hogy ha ilyet mond egy fiúnak hogy ,,ha te lennél az utolsó fiú, stb..." és aközött, hogy ő mennyire tartja szépnek magát. Egy csúnyácska lánynak is van ízlése, neki sem tetszhet minden fiú. Ugyan bunkó a megfogalmazás amit mond, de azért attól, hogy nem a legszebb, még neki se kell összejönnie bárkivel, aki nem jön be neki. A szép lányoknak sem egyformán tetszik az összes szépfiú, a csúnyábbaknak sem.
16/17 A kérdező kommentje:
Elvileg...
2015. nov. 16. 17:09
17/17 Sunshinedoll válasza:
Jól is teszed, ha nem tartod magad okosnak. hiba lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!