Ez a frufru jól állna?
Kb. derékig érő természetes vörös hajam van, ami nagyon dús, nagyon sok. Nem egyenes, de nem is göndör a hajam, inkább olyan félig hullámosnak mondanám. Ritkíttatni nem akarom, (mert a fodrász és én szerintem is) a hajam ilyen dúsan néz ki jól, elég furcsa lenne megritkíttatva.
Most arra gondoltam, hogy szeretnék frufrut. 4 éve volt legutóbb frufrum, ami az a tipikus egyenes, szemöldökig érő volt. Azt mindig vasaltam, mert ugye nem szögegyenes a hajam és elég borzos lett volna vasalás nélkül. De most olyat szeretnék, ami kb. a homlokom közepéig érne. (kép lent) Nem tudom, hogy az a fajta milyen arcformához áll jól, valami nagyon karaktereshez? És hogy olyan hosszú, dús hajjal, mint az enyém jól áll-e? Vagy csak azzal a vállig érővel? Csak sötét hajhoz passzol, vagy világossal is jó, mint az én vörös hajam?
Az arcformám talán valahol az ovális és a kerek között van félúton. :)
Sportolással mennyire kompatibilis?
Ilyet szeretnék: [link]
Köszönöm előre is a segítséget! :)
Az szép lehet :)
Én szeretem a frufrukat,de az ilyenről mindig az jut eszembe,hogy egy túlbuzgó fodrász vágta...
Ha hullámos a hajad,ezt is kéne vasalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!