Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szőkésbarna,...

Szerintetek szőkésbarna, sötétszőke hajba milyen szín illik?

Figyelt kérdés
Inkább melírra, vagy a frufru befestésére gondolok, valamilyen színesebbre. Rózsaszín vagy lila illik hozzá? Csak mert tavasszal majd "nagy renoválást" szeretnék, ezzel együtt oldalfrufrut, kicsit később meg valami színt is hozzá. :) Sötétszőke hajam van, de addigra egy kicsit mindig szív belőle a nap, illetve egy pár árnyalattal világosabb melírok mindig vannak benne, nem túl feltűnőek, teljesen természetes világosabb csíkoknak tűnnek. Tini lány vagyok, ha ez fontos :)

2015. febr. 28. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyesmi színű a hajam, már volt benne lila, zöld, kék, mindegyik tetszett. Legközelebb rózsaszín lesz. :)
2015. márc. 1. 00:36
 2/6 anonim ***** válasza:
sztem mindenféle szín illik bele, de frufrut ne fess be! legalábbis ahogy én képzelem, az szerintem nem néz ki jól. alul vagy oldalt befestve jobban nézne ki, vagyis nekem úgy tetszene. : )
2015. márc. 1. 01:50
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :) Egyébként ilyesmire gondoltam, mint a képen a lánynak, hasonló hajam van, csak kicsit sötétebb meg hosszabb.

[link]

2015. márc. 1. 11:17
 4/6 anonim ***** válasza:
ilyenre gondoltam, nekem az ilyen nem tetszik, de ha neked igen, akkor nyomasd. : )
2015. márc. 1. 11:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyesmi a hajam, és én világoskék melírt tervezek bele :)
2015. márc. 7. 11:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Én kéket amiatt nem akarok, mert nem igazán vannak kék ruháim és pl. egy lila vagy piros felsővel lehet, hogy kicsit fura hatása lenne, másokon viszont tetszik, ha jól áll az illetőnek :)
2015. márc. 7. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!