Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek? ( 4 kérdés )

Mit tegyek? ( 4 kérdés )

Figyelt kérdés

Sziiasztok... következő: hosszú a hajam (a vége felé kicsit hullámos...tényleg csak 1 icipicit) még régen elől vágattam frufrura és most az állam alatt ér kb...de nem tetszik...ilyesmire szeretném: [link]

ráadásul elég furán néz ki, mivel azzal h elől levágattam ott dúsabb lett de amugy az én hajam vékony (remélem értitek) szóval a következő a kérdésem:

1. Mennyi ídő lenne míg ilyen hosszúra megnőne a hajam?

2. Mvel érhetném el, hogy a hajam SZÖGegyenes legyen? (vasalón kvül)

3. Esetleg ha fodrásznál fizetnék hajhosszabításért elől megtudná hosszabítani, vagy azt csak hátul szokták h "dúsabbnak" tűnjön?

4. Vagy ez a frufru ha középen elválasztanám akkor ugye mindkét oldalra jut 1 rövid tincs (ugye elől) és mondjuk egyenesre megcsinálnám (a ti ötleteteitekkel) hülyén nézne ki? vagy csak úgy szép ha egyenlően hosszú a haj?

Válaszokat előre is köszönöm ^^ (ha lehet mindegyikre külön válaszoljatok)

#frufru #hosszú haj #középen elválasztott haj
2015. márc. 11. 09:41
 1/1 anonim ***** válasza:

1. Genetikától függ. OLvass utánna hátha találsz valamit a neten.

2. Beszárítod egyenesre.

3.-nemtudom-

4.Ki kell próbálni.

2015. márc. 11. 20:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!