Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen a homokóra alakat?...

Milyen a homokóra alakat? Mennyire teszik a fiúknak? Milyen ruhákat hordjak?

Figyelt kérdés

2015. nov. 14. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Van cici, vékony derék, kerek csípővel.

[link]

[link]

Szerintem a fiúk többségének tetszik, mert "nőies" alkat és ott van fogni való, ahol "kell". (Idézőjelet azért használtam, mert mindenkinek más a véleménye.)

Ha valóban ilyen alakkal áldottak meg, akkor V-nyakú felsők, ruhák. Kerüld a túl nagy ing gallért. Derékban passzentos felsőt ajánlok, de ne legyen túl szűk, különben a cicidet fogják csak látni. :) Szoknyának A-vonalú.

2015. nov. 15. 00:18
 2/5 anonim válasza:
Olyan alakra vágyom én is de sose leszek az :( 16/L
2015. nov. 15. 00:20
 3/5 anonim ***** válasza:

#1-es jól írta! :) És a legtöbb srácnak bejön, bár nem kevésnél fő szempont. Nekem is tetszik, de nem döntő tényező, jobban számít az összhatás.

Az ilyen jellegű lányokon az egybe részes ruhák szerintem elég jól állnak!

#2-es: Más alakkal sincs ám gond! :D

2015. nov. 15. 00:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Változó.

Nekem inkább a vékonyabb alak jön be. Az, hogy homokóra vagy sem számomra szinte lényegtelen. Az összhatás, ha szép, akkor rendben van. De ez nagyon változó.

Van olyan haverom, hogy arra a lányra, ami nekem tetszik azt mondja, hogy túl vékony. Pedig szerintem 10/10. De fordítva is igaz. Nekem az ő ideálja túl vastag.

Átlagot, vagy statisztikát elég nehéz lenne felállítani. Nagyon változó és egyben sok tényező is befolyásolja.

Lényegében bármilyen testalkatú is vagy, bármilyen is az alakod, akkor is lesz olyan, akinek az tetszik.

Illetve szerintem korosztály függő is.

Vannak sokan, akiknek bejön, tehát emiatt nem kell aggódnod :)

2015. nov. 15. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Rengeteg férfinek tetszik, de ugye a szépség relatív, és sokaknak teljesen más típusú nő jön be (van, akinek a húsosabb, van, akinek a kislányosabb, van, akinek a sportosabb stb.)

Ruháknál a legfőbb kérdés az, hogy milyen irányba szeretnél elmenni, elegánsabb-nőiesebb vonalon, vagy inkább kihívóbb vonalon. Előbbinél tökéletesek ezek a klasszikus '50-es évekbeli, A-vonalú ruhák, ezeknek a kevésbé full szoknyás verziói, V-kivágású (nem feltétlen nagyon mély) dekoltázs, átlapolós ruhák. De a sellő fazonúak is ezen a testalkaton mutatnak jól. V-kivágású felsők, A-vonalú szoknyák, a magasderekú nadrág is ezen a testalkaton az igazi.

Ha a vagányabb, kihívóbb, szexisebb verziót jobban magadénak érzed, akkor jöhetnek a mélyebben dekoltált, V-kivágású ruhák, a csőtop (ez nyilván akkor, ha a melled nem lóg). Ha tényleg vékony a derekad mellé, akkor jöhet a csípőnadrág. Csípő- és deréköv is jól mutat.

(én amúgy inkább az elegánsabb vonalat kultiválom, és azt meg kell jegyezni, hogy a kihívó stílust tudni kell, hova illik felvenni).

2015. nov. 15. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!