Ez tényleg homokóra alkat?
Figyelt kérdés
Nagyon nem vagyok megelégedve a testemmel,ezt nem híresztelem,nem sajnáltatom magam,hogy nem tetszek magamnak,mégis nagyon sokan mondják még a párom barátai is,hogy bomba alakom van. A párom is folyton ezt mondja,de én nem gondolom így.
Szerintem ezek a méretek nem megfelelők,ezért kezdtem el edzeni,igaz csak pár napja,de annál elszántabban. A méreteim: 92-65-92 .
A derekamból pár centit mindenképp szeretnék faragni. Fogyni nem,mert 56 kg vagyok 165cmhez.
Nem tudom mennyit számít ,hogy evés után mértem derék méretet este,de szerintem nem befolyásolja sokban. Ez tényleg homokóra??
2015. szept. 27. 18:59
1/1 anonim válasza:
Idejössz a tökéletes alakoddal (165 centihez 65-ös derék márpedig tökéletes), és elkezdesz nyavalyogni, hogy nem vagy megelégedve a testeddel. Tudod hányan tudnának ölni ilyen testért? Felesleg nincs rajtad, és az alkatod is arányos. Ezzel már önmagában elégedettnek kéne lenned. Ha izmosodni akarsz, eddz. De fölösleges megkérdezni az ugyanakkora váll és csípő méreteddel, hogy homokóra vagy-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!