Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyennek mondható az alakom?...

Milyennek mondható az alakom? Dagadt? Duci? Kövér? Telt? Teltkarcsú? Átlagos? 13/l

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok, 167cm magas. Milyen "típusú" az alakom? A súlyom alapján mindenki azt mondaná, hogy kövér, úgyhogy azt majd később mondom el :)

Itt van 2 kép:

[link]

[link]

2015. nov. 10. 12:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
92%
Mindegy, szerintem jól festesz. Nem vagy kövér, akkor ezek szerint jól oszlik el a súly.
2015. nov. 12. 15:57
 22/28 anonim ***** válasza:
70%

Nem a legjobb képek.

Látok rajtad felesleget, bőven akad. Nálam ez hátrány, mivel a vékony lányok jönnek be.

Nem tudom, hogy hova soroljalak, de az én ideálomtól jóval több rajtad a felesleg. Kissé egyébként is relatívak a fogalmak. Mi és mettől számít vékonynak, teltnek, ducinak és stb. Én értékrendem szerint talán telthez sorolnálak. Még talán duci. Azt azért meg kell hagyni, hogy jó súlyban vagy

Sajnálom, hogy nem szolgálhattam túl sok dicsérő szavakkal :/

2015. nov. 12. 22:03
 23/28 anonim ***** válasza:
94%
Nem baj, szerintem dögös. Nekem például tetszik. Nekem a dögös kategóriába tartozik.
2015. nov. 12. 22:04
 24/28 anonim ***** válasza:
Normális alkat.
2015. nov. 12. 22:12
 25/28 anonim ***** válasza:
Miért nem vagy idősebb? :(
2015. dec. 13. 14:13
 26/28 anonim ***** válasza:

13eves, 167cm es 79-84kg.. az igen, rajtad se sok izom lehet..

16evesen 170cm es 50 kg vagyok-izommal

Hat az ugy oke:ooo

2016. febr. 16. 17:19
 27/28 anonim válasza:
Nagyon jó alakod van, én el sem hittem volna,simán betippeltelek volna olyan 50-60 kilóra. Amúgy én is ilyen vagyok, és az egész családomnak nagyon nehéz a csontozata.
2016. márc. 7. 18:37
 28/28 anonim ***** válasza:
Szia ! Kb 10kg tulsuly van rajtad! Erosen robusztos telt lany vagy! Oltozz noiessebben szoknya harisnya stb a fiuk ferfiak erre buknak! Minden no jobban nez ki ezekben mint a nyomorult farmer gatyaban! ;) Menj edzeni kondi terembe ha a testzsir szazalekodat csokkenteni akarod kb 1ora kardio edzes l karnitinnel (az egy aminosav) a zsir is jobban eg vele majd kb feloras sulyzos edzes! Csokkentsd a szenhidratot feherjet vigyel be tobbet kb felev alatt igy lefogysz! 1600/1700 kcal t ehetsz nyugodtan emelett a sport mellett! 35eves Ferfi vagyok!
2016. márc. 16. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!