Ez már mondható normális, nem visszataszító felsôtestnek? Kép
Az a helyzt, hogy pár éve el voltam hízva valamennyire, és azóta egszerûen nem tudom elfogadni magam. Muszáj ismeretlenek véleményét kikérnem, mert nem szeretetbôl beszélnek. Eléggé el vagyok keseredve, mert nagyon szeretem a sportot amit ûzök, de így, hogy nem vagyok valami izmos, nem érzem magam sportembernek. Gyakran látom magam csoffadt, vékony, izomtalan zsíros girnyónak, de mások azt mondják rendben vagyok. Néha én is normálisnak látom, de elég gyakran gusztustalannak, ezért gátlásos vagyok.
Mindenkit kérek, hogy a lehetô legôszintébben válaszoljon, ha az a véleménye, hogy visszataszító, vagy, hogy izomtalan, zsíros, vagy bármi, azt is írja le, mert muszáj lenne, hogy normális önképem legyen..
Próbáltam egy nem túl elônyös, és nem túl elônytelen képet csinálni, amin nagyjából úgy nézek ki kint élôben.
18f
nyomj be egy kis syntholt, a melledre eddz sokat!
Figyelj a kajára!
Köszönöm a válaszokat, rendesek vagytok!
Igazából csak azóta látom ilyen negatívan magam, amióta el voltam hízva, azóta elég gátlásos vagyok. Na meg más annyi sporttól mint én sokkal szálkásabb, jobban néz ki, de ez van, nem mindenki lehet genetikailag csúcsszuper.
Hogy mit sportolok? Úszok ( egyesületben ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!