Milyennek mondható az alakom? Dagadt? Duci? Kövér? Telt? Teltkarcsú? Átlagos? 13/l
13 éves lány vagyok, 167cm magas. Milyen "típusú" az alakom? A súlyom alapján mindenki azt mondaná, hogy kövér, úgyhogy azt majd később mondom el :)
Itt van 2 kép:
nem látszik normálisan, plusz a 2. képen azért elég rendesen levágtad a kilógó részeket itt-ott. amúgy nekem hízásra hajlamos alma alkatnak tűnsz. 13 évesen sok ez a zsír, ami rajtad van.
bocs, lehet leszavazni, de 13 évesen még senkinek nem kéne így kinéznie. de nem vészes, ha odafigyelsz, még akár jó csaj is lehetsz pár év múlva pár kiló minusszal.
Fel mersz tenni egy olyan képet is, amin nyaktól lábujjig mindened látszik, nem 5 centi közelről, nem sötétben, NEM FELÜLRŐL fotózva, és nem körbevágva?
Tapasztalt szem egyébként látja, hogy térdtől felfelé milyen gyorsan és nagy mértékben szélesednek a kérdező combjai, és hogy dudorodik befelé is a zsír... a kép felülről készült, ezért nehezen látható, de azok bizony nagyon nem átlagos combok. Csípőtől felfelé meg teljesen egyenes, tehát bőven elhízott hasi és deréktájon.
Én alapból 85 kilót tippeltem volna. Egyébként semmi baj nincs azzal, ha valaki kicsit husibb, csak azt nem értem sose, mikor szándékosan olyan képeket tesznek fel, amiken nem a valóság látszik, csak azért, hogy kevesebb kilónak tippeljék őket, és ettől jobban érezzék magukat.
Ha zavar, hogy el vagy hízva, akkor kezdj el sportolni meg diétázni, de ne akard már bemesélni magadnak, hogy nem is nézel ki 80 kilónak. De igen, annyinak nézel ki, és élőben még inkább annyinak nézel ki. Ez van.
Az első kép sötét te pedig sötétben vagy semmi nem látszik, a második képen kb ugyan annyi.
Ezeket a képeket ceruzával lerajzolom neked pedig nem vagyok nagy művész és ugyan ennyit fogsz látni az alakodból mint így.
Ha a facebook népét akarod becsapni az nem baj mert ők meg is érdemlik, viszont magadnak hamis dicséretet keresni nem tudom mennyire éri meg egy névtelen oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!