Mennyire szőrös a mellkasom? Ez még belefér vagy le kéne borotválni? (kép)
2015. nov. 7. 10:29
21/33 anonim válasza:
Na én már ehhez nem érnék hozzá a pasimnak is szőrös de kevés és nem iyen göndör ez nekem már nem tetszik gyantát neki!
22/33 anonim válasza:
szerintem ez még sexy de ha esetleg nagyobb lenne vágd le kisebbre de ne teljesen
:*
23/33 anonim válasza:
Szerintem meg szexi.
A barátomnak még ennél is szőrösebb, de én szeretem, egyáltalán nem gusztustalan.
Ez az én véleményem.
24/33 anonim válasza:
Le ne szedd! Szerintem nagyon szexi, én nem szeretem a csupasz pasikat.
25/33 anonim válasza:
A nők azt szeretik, ha egy férfi van annyira tökös, hogy képes saját maga dönteni a saját testéről, függetlenül mások véleményétől.
Esetleg ha lesz barátnőd, kedvére tehetsz azzal, hogy levágod, ha neki jobban tetszene úgy. Addig viszont inkább a személyiségedet kellene fejleszteni...
26/33 A kérdező kommentje:
Sajnos nem volt még bnőm 21 vagyok
2015. nov. 7. 22:15
27/33 anonim válasza:
Hmmm.. Szerintem így a tökéletes! :)
28/33 anonim válasza:
Éppen a szőr mennyisége nem érdekel, persze bizonyos határon belül. Ami foglalkoztat,és ami a lényeg,hogy milyen mellkasról nőtt ki. :D
29/33 anonim válasza:
Hello mi? :D :P ez igy tökéletes :) :*
30/33 anonim válasza:
Nem hiszem el,hogy nem volt még barátnőd.
Ha lehet ezt egy férfira mondani, szerintem "szép alakod"van. :DD úgy értem jók az adottságaid .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!